Hogyan lehet elviselni és megszokni az érzést, hogy nem vagy annyira fontos a párodnak, mint szeretnél?
Figyelt kérdés
Nem kíváncsi arra,hogy mi van velem,ha szomorú vagyok,inkább odébb áll,nem vidít fel,nem próbálja velem megbeszélni.Szeretjük egymást,de pótolhatónak érzem magam.2010. szept. 21. 13:13
11/12 anonim válasza:
Az, hogy az érzelmeit nem mutatja ki, ez az alap viselkedése, vagy van köze hozzá más hatásnak (pl. munka)?
Apám se mutatja ki az érzéseit, de ezért mondjuk nem hibáztatom, mert anno mozdonyvezetőből lett munkavédelmi szakember, mozdonyvezetőként is volt esete, hogy a vonata elé ugrottak, most is kijár vasúti halálos balesetekhez helyszínelni, és az évek során látott emberroncsok valahogy érzelmileg közömbössé tették.
12/12 anonim válasza:
Én nem tudnám megszokni, és hosszú távon elviselni. Pont azt szeretem a férjemben, hogy én vagyok a legfontosabb neki a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!