Párom vett egy házat, anyukám szerint nekem is járna belőle rész? Családi vita van 22/L
Szóval szüleimnél élünk 2018 óta, 0 rezsivel a párommal.
Párom viszont tavaly vett egy házat ami csak az ő nevén van. Én nem adtam a házba bele, mivel iskolába jártam és nem volt pénzem.
Viszont a párom nálunk él, itt eszik, fürdik stb.
Anyukám szerint ez így nem jó, nekem is járt volna belőle 1,5-2 millió forint
Mit gondoltok ?menjek ügyvédhez?
Vicces szüleid vannak, de te sem tagadhatnád le őket...:D
Természetesen nem jár neked semmi belőle. Ha zavar, hogy eddig nem adott, vagy fizetett, azért mert ott lakott nálatok, akkor ezt mond neki, vagy a szüleid szóljanak érte. De a házához neked semmi közöd.
Miert nem fizettetek bele a haztartasba eddig? Miert nem beszeltetek errol anyaddal? Esetleg o felajanlotta, hogy ne fizessetek? Ha igen, akkor meg most mi a hiszti targya?
Neked abbol a hazbol semmi nem jar. Miert mennel ugyvedhez? Perelned a sajat parod, mert a sajat penzebol vett hazat?
8! Kezdem így érezni.
Anya engem piszkál, hogy miért hagytam ezt.. viszont anyám most se fogad el rezsi pénzt. Párom is elég smucig szerintem.
Szar az egész úgy érzem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!