Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak olyan családba...

Mit csináljak olyan családba kerültem hogy minden rossz amit csinálok, ha van valami véleményem az sem lehet elegem van és most várom a párommal babát de párom is nagyon hülye.?

Figyelt kérdés

.Meg mondta hogy ő nem akkarta még ezt a gyereket hanem ha kész a ház.Egyszer meg azt mondja hagyjuk egymást mert igazam van v.miko.Meg jó ha még leszbabánk.

Nem értem mit csináljak ?

2022. júl. 9. 23:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
95%
"Nem értem mit csináljak " Mondjuk nem állsz össze valakivel akit nagyon hülyének tartasz, gyereket meg pláne nem szülsz neki.
2022. júl. 12. 00:19
 22/24 anonim ***** válasza:
30%

"az elles elott allo"

Azért nem egy tehénről beszélsz ám, jó nagy paraszt vagy hallod e...

2022. júl. 12. 02:05
 23/24 anonim válasza:
89%

#21 Ne írd, hogy "írástudatlan", hiszen te is lehagytad az ékezeteket.

Kérdezőnek: Egyezzetek meg, hogy legyen. Azt el kell ismerni, hogy az előttem szólóknak igazuk van. Ha a család csak szid, akkor hagyd ott.

2022. aug. 8. 21:12
 24/24 anonim ***** válasza:
85%
nekem az ilyen meg annyit se er mint egy tehen. az ui. egy ertekes allat, a kerdezovel ellentetben. orulhet ha egy szinten tartjak egy szep es hasznos joszaggal. esze is kb annyi van mint aki ellik. aki szul annak legalabb annyi esze van hogyMEGFONTOLJA hogy a partner kifejezett ellenzesere szuljon e gyereket. ahol laktam sok evvel ezelott volt egy lany aki mindenaron hozza akart menni egy pasihoz. a ferfi mondta hogy nem veszi el ha belefeketedik akkor se. a no erre terhes lett. a ferfi mondta o ugyan nem fizet tartasdijat inkabb elveszi de szamitson ra hogy keserves elete lesz neki is es a gyereknek is. ez a tokeletlen liba szult meg egyet hatha majd megszokja a dolgot az apuka. amig en ismertem oket 17 evig sokat mondok ha eltelt 1 het veres nelkul. a nohoz mar hozzanott a napszemuveg amik probaltak a foltokat fedezni. sajnos a gyerekeket is utalta a pasi, igaz nem utotte oket de nem is foglalkozott soha veluk. igy eltek levalami 30 evet. e gyerekek felnottek a pasi bucsuzoul jol megtepte a szerencsetlen not es lelepett egy tole 12 evvel fiatalbb novel, ugy hogy a csalad nem hallott tole tobbet meg ket mondatnyit se, tudomasom szerint a mai napig se. hat igy kell rakenyszeriteni egy ferfit a gyerekre. utalom ha megut valaki egy not de valahol lelelkben a pasit is megertem, fuggetlenul attol hogy elitelem a modszeret.
2022. aug. 20. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!