Mi legyek ha nagy leszek?
Most 7.es vagyok és olyan helyre akarok menni ahol azzal foglalkoznak ami lenni akarok (bocs de erről semmit nem tudok szóval bocs ha hülyeséget írok :S×D). Néha ez akarok lenni, néha az. Nem vagyok jó tanuló, mostanában hármas. Nincs olyan tantárgy amit kiválaszthatnék.
Matekból alig lesz meg a kettes van egy olyan érzésem:S
Kémiát utálom a földrajzzal, biosszal együtt, a fizika még el is megy de nem a kedvencem. Irodalom, nyelvtan mikor milyen. Angolból végülis egész jó vagyok meg technikából. Énekelni nem tudok. Tesiből se vagyok a legjobb. Most kb ennyi jutott eszembe. Ja meg töriből is olyan hármas vagyok. Tanulni utálok. Engem inkább a gépek (kamionok, rakodógépek meg ilyenek) érdekelnek. Régebben rendőr akartam lenni de ahhoz tesi kell meg a katonához is. Utána valami állatokkal foglalkozó akármi, cukrász.
Ha belegondolok én a tesis és az autós foglalkozások érdekelnek. Azt se tudom milyen suliba menjek, mi legyek meg semmit. Nincs semmi elképzelésem :S pedig jó lenne valami olyat választani ami érdekel is. Van valami autóstesis ötletetek:D
13/L
Budapesti vagy?
Mert Pesten van egy Banki Donat nevezetu szakkozep, ahol ilyen karosszeria lakatos, meg stb. kepzesek vannak( erettsegis termesztesen) es nem kell olyan jo eredmeny a bekeruleshez.
De szerintem menj el egy gimibe es utana szakmazz, mert meg megvaltozhatsz.
Szivesen segitek, csak azt mondd meg, hogy pesti vagy-e, mert inkabb a pesti iskolakat ismerem, a tobbi regiobol csak egy-ket kozepiskolat.
Na hát akkor inkább lennék drogos vagy mittudomén de ilyenek nem leszek...
Amúgy Pesttől elég messze lakok. Szerencsi vagyok (Miskolctól 35km).
az a lényeg ne legyél diplomás munkanélküli.
tanulj szakmát! ami érdekel. volt egy csaj az iparisuliba ahova jártam. autószerelőnek tanult.
(esetleg éretségizz le,) a diploma meg akár jöhet utánna. ha az kell. az ember mindig tanul.
szia! gondolom miskolcra készülsz suliba. ajánlom az andrássyt,ott van informatika és sok jó fiús szak. illetve a másik a szemere. [link] itt is elég jók a szakok.
tanácsolom,hogyha nem szeretsz seggelni,akkor gimibe,szakközépbe semmiképp! engem anyámék a 3as átlagommal a zrínyibe erőszakoltak be. az eredmény az lett,hogyha nem költözöm el akkor megbuktam volna első éven. most egy szakiskolában tanulok még 2 évet,női szabó szakon,tatabányán. utána megyek érettségizni és talán még egy szakmára. hidd el,többet érsz vele mintha 6 diplomád lenne. inkább legyen egy-két jó szakmád!(hozzáteszem,mostmár ösztöndíj is van a hiányszakmán tanulóknak,úgyhogy start! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!