Miért csinálja ezt velem, ha szeret? Mit tegyek?
a barátommal 11hónapja járunk és az utóbbi 2-3hónapba rászokott arra hogy apróságokban hazudozik. Mindig igéri hogy leáll és bocsánatot kér, ha kamuzik. De nem nem tud leállni, és mostanában már napi rendszerességben füllent.
Nem megcsalásról vagy ilyesmikről van szó, hanem pitiáner dolgokról.
De ezek nekem nagyon rosszul esnek, és még ő van felháborodva amikor szakítani akarok vele emiatt. Mert mondván hogy ő sosem néz engem hülyének, pedig ott akar átvágni ahol tud.
Mindig mondja hogy szeret, ki is mutatja. De miért kell akkor kamuzni? És még csodálkozik, hogy nem bízom meg benne:/
Komolyan annyira rosszul esik, hogy folyton át akar vágni.
Ő 20 én 18vagyok
nem hiszem, h az lenne, amit az első mond, hiszen csak az elmúlt két hónapban van ez...szerintem csak annyi van, hogy most, h már régebb óta jártok, és biztos magában azt hiszi, neki mindent szabad.
meg kell mondani neki, hogy vagy változtat, vagy vége
ma ittvolt, hozott rózsát, és bocsánatot kért.
Megmondtam neki hogy ez nemfog menni, a rózsát ki sem bontottam a papírból ősszetörtem és a kezébe adtam h dobja ki a kukába kifelé menet, kinyomtam a kapun és becsuktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!