Mit tegyek hogy az extrovertált családom megértse/ elfogadja hogy introvertált vagyok?
Mikor visszautasítok egy programot (ami nyilván nem egy erdőben történő séta lenne ahol kevés az ember) akkor anyukám például hozzám vágja hogy “akkor ne gyere el, legyél egész nap a szobában!” (Csak kicsit durvábban)
A 8 éves öcsém aki azt se tudja mi történik rá akar beszélni
Nevelőapám pedig szintén próbál rábeszélni csak ő tovább és jobban erőlteti mint öcsém
Ma ugyan ez történt de az utóbbitól megkérdeztem tudja e mit jelent az introvertált szó
Terelte a témát ezért megkérdeztem mégegyszer aztán el is mondtam mit jelent
Viszont nem értette meg és újból visszatért a rábeszélésre
Ez ellen lehet valamit tenni vagy lehetetlen?
Hasonlo cipőben jartam en is, es nagyon idegesito tudott lenni. Kisebb koromban anyam allandoan elrangatott a debreceni viragkarnevalra, az augusztus 20.-ai tuzijatekra, mohacsi busojarasra, stb... Egyszeruen nem ertette, hogy nem vagyok oda az emberekert, a tomeget pedig egyenesen gyulolom. Masfelol engem a kulturalis programok sem erdekeltek soha, nem tudom, hogy ezzel hogy vagy. Amikor nagyobb lettem nem érdekelt mit mondott, egyszeruen nem mentem el es pont. Elrangatni meg nyilván nem tudott. Most amikor megyek hozzajuk kizárólag keves embert tartalmazo természetbe, vagy sehova nem megyek veluk.
Mar megertettek... (Ugy 15 ev kellett hozza). En azt tanacsolom, hogy azt tedd ami neked a legjobb, allj ellent, ne menj el, hatha egyszer megertik. De ha esetleg nem, az sem a te gondod. Miert is csinalnal olyan fakultativ dolgot amit nem akarsz?...
Utolsó voltam:
Vagy amit az egyes irt, a mas program ajanlasa, az is egy jo otlet lehet.:)
4-es vagyok:
Tehat azota irtak valaszt, szoval a 2-es es 4-es tartozik egybe :D
#8 mi idegen ezen?
introvertált: befelé forduló = egyedül szeret lenni
extrovertált: kifelé irányuló = emberekkel szeret lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!