Normális a sógor asszonyom?
Hülyeségeket felnőtt videókat,osztogat meg közösségi oldalán,és egész nap semmit nem csinál,csak eszik és liter számra issza a különböző energiaitalokat. Három gyereke van,és a gyerekei nevét,egy magyar celeb családból vette át.
Nem vagyunk haragban,sőt jó viszonyban vagyok vele,azok után is hogy folyton lekezelően beszél velem.
Tegnap előtt voltam szülinapra hozzájuk,és a vendégek szóba hozták a politikát,rögtön ott hagyta a nőket,és vitatkozott a vendégekkel,köztük velem is,"hogy,hogy nem tudjuk a politikát",és hogy buták vagyunk meg ilyenek. Hol ott gőze sincs miről beszél) csak neki vitatkozni tudjon valakivel. A tesóm nem mi helyett,odébb hívná és elmondaná,hogy ne vitatkozzon a férfiakkal,ő csak bámul)
Komolyan mondom,nem tudom hogy egyszerűen hogy lehet egy nő ennyire bunkó, hogy a nő vendégeket bent hagyja,és a férfiak mellett van és mindenbe bele szól,mindt ha ő mindent tudna
Hogy neked mennyire igazad van, cigány koma!
A nők alacsonyabb rangúak, hátul kell kullogniuk a férfi mögött, kussolniuk kell és nincs más dolguk, mint szülni meg kiállni az utcasarokra!
Még csak véletlenül sem beszélgethetnek a Férfiakkal, hiszen agyuk sincs, nem tudnák követni a beszélgetés fonalát, hiszen Őfelsége a Férfi fontos témákról értekezik, pl. Hőőő mekkora csöcse van a gizinek, belógatnám neki a bolond birsalmafejűt, meg Húúú de bebasztam meg belőttem magam meg Hőőőő Nyert a fradi igyunk!
Igazad van! Kevés ahhoz egy nő, hogy megértse ezeket a fontos témákat, kardinális kérdéseket, nüansznyi finomságokat.
Hogy a sógorasszonyod normális e, azt nem tudom, mert nem ismerem.
Az életmódja elég primitív, de rengetegen - állítólag normális emberek - élnek ilyen suttyó módon.
Függetlenül a származásától, nyilván a szocializációja is hiányos.
Mondjuk azt a részét nem értem, hogy nőként miért ne szólhatna hozzá a férfiak beszélgetéséhez?
Vagy te is cigány vagy és ezért tartod ezeket az őskori hagyományokat?
Egyébként ha a tesódnak megfelel, akkor ezzel neked sok dolgod nincs!
"nem tudom hogy egyszerűen hogy lehet egy nő ennyire bunkó, hogy a nő vendégeket bent hagyja,és a férfiak mellett van és mindenbe bele szól,mindt ha ő mindent tudna"
Egyáltalán miért kell a férfiaknak és a nőknek szeparálódni? Miért ne lehetnének egymás társaságában és miért ne beszélgethetnének? Meg mi az, hogy egy nő ne szóljon bele a férfiak beszélgetésébe? Hülyébb, csak mert nő? Kevésbé érthet pl. a politikához, csak mert nő? Nem tudom, a sógornőd milyen, de téged sem az eszedért szeretnek, kérdező, te a múlt század elején ragadtál ezzel a gondolkodásmóddal.
Bár szerintem inkább csak trollkodsz, az egész sztori csak kitaláció, amivel hergelni akarod a válaszolókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!