Hogy győzzem meg a húgomat, hogy felejtse el a sógorát?
Figyelt kérdés
A férjének a testvérével kezdenek nagyon jóban lenni, szinte izzik köztük a levegő. Ő nem vallja be, hogy tetszene neki a férfi, de én látom rajta, hogy úgy viselkedik a közelében, mint egy szerelmes tini. Nem szeretném, hogy butaságot csináljon.2021. ápr. 28. 17:34
1/17 anonim válasza:
szerintem ne szólj bele az életébe, majd ők elintézik
2/17 anonim válasza:
Így van, maradj ki belőle. Max a véleményed mondd el a húgodnak négyszemközt, de inkább azt se.
3/17 anonim válasza:
Vagy csak túl sok szappanoperát néztél, és kombinálsz.
4/17 anonim válasza:
Sajnos nem biztos hogy kombinal.. nagyon sok ilyet hallottam mar sztem probald elmondani a tesodnak hogy hogy latod a dolgokat es hogy felted stb hatha tudsz ra hatni :/
5/17 anonim válasza:
Ha nem kombinál se az ő dolga. Semmi joga beledumálni.
6/17 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy nem az o dolga viszont a tesojarol van szo... en biztos meg probalnak beszelni a tesommal mielott hulyeseget csinal ;) ha azutan is ugy csinalja,ahogy nemkene na onnantol mar nem erdekelne de biztosan elmondanam a velemenyem es megprobalnak hatni ra!!
7/17 anonim válasza:
Elszereted előle a fickót. Legfeljebb mind a ketten meglesztek neki.
8/17 anonim válasza:
Hadd dugjanak, mint a nyulak, családban marad.
9/17 anonim válasza:
S most mit csinálsz? Beköpöd a testvéred?
Ne legyek én, soha ne legyek áruló.....
Bikini együttes
10/17 anonim válasza:
Én is biztos beszélnék a fejével. Azért mert szeretem és nem akarom hogy hirtelen nagyon nagy baromságot csináljon. Ha ezután is akarja akkor legalább tudom hogy én megtettem amit tudtam. Mert jó vége ennek biztos nem lenne. Valószínű már látja a férj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!