Hogy győzzem meg a húgomat, hogy felejtse el a sógorát?
Utolsó vagyok, bocsánat már értem.
Beszélj a húgoddal, és mondd el neki, hogy nagyon feltűnően viselkedik a sógorral.
A legtöbb amit tehetsz, hogy elmondod (vagy inkább csak megemlíted) a véleményed a húgodnak, hogy szerinted már kicsit feltűnő vagy inkább könnyen félreérthető a viszonyulása a sógorhoz. Aztán hallgasd meg, mit válaszol rá.
Faggatni, számonkérni, találgatni, esetleg túl sokat mögé gondolni kérdezősködni nincs értelme, mert csak te jössz ki rosszul. Ha tévedsz, és tényleg nincs köztük semmi, akkor te leszel az ügyeletes szemétláda, aki biztos csak szét akarja bomlasztani a húga házasságát. Ha van köztük valami, és te megtudod, akkor is hibás leszel, mert ha kiderül, hogy tudtál róla, de nem szóltál, akkor a húgod férje (meg esetleg a szüleid) fog rád nagyon haragudni, ha pedig szólsz, akkor meg a húgod meg a sógora fog utálni, hogy minek köptél bele.
Hidd el, hiába család, hiába akarsz csak jót, hogy a húgod ne csináljon baromságot, szerintem is jobb, ha kompletten kimaradsz ebből. A véleményedet megemlítheted neki (négyszemközt persze), de többet ne. Akárhogy is alakul, ezt a húgodnak meg a sógornak lesz muszáj rendezni. Jobb ebben nem résztvenni.
Én nem avatkoznék bele semennyire sem. A húgod felnőtt ember, ha hülyeséget csinál, az az ő baja. Akármit csinálnál, nem jönnél ki jól sehogy, csak téged is belerángatnának ebbe.
Hagyjad. Majd lerendezik egymás között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!