Szerintetek kellenek vkinek egy pici egy ev koruli gyerekkel?
Anyám 2 pici gyerekkel is talált magának kapcsolatot, bár annak is vége lett, de sok évig együtt voltak, aztán meg már nagyobbak lettünk, de most szintén évek óta van egy kapcsolata, ami még jobb mint az előző..
Tehát vannak azért olyan pasik is akiknek nem akadály a gyerek.
Melőtt új kapcsdolatba kezdesz,gondold végig,hogy TE miben vagy hibás a házasságod megromlásáért,hogy a következőben ezeket a hibákat elkerüld!
Egy házasság megromlásáért mind a két fél felelős!
Ha te otthon vagy, a férjed dolgzik egész nap,akkor miben kellett volna segítenie ? A gyerek mellett a háztartást jó beosztással ellehet látni,még akkor is ha több gyerek van. Csak nem kell minden percet a gyerekre áldozni! Hagyni kell egyedül két evés között,le kell szoktatni az éjszakai evésről,akkor jut mindenre idő,és a piciből sem lesz egy örökké hisztiző,kibírhatatlan gyerek.
Ha nem tanulsz a hibáidból,akkor a következő kapcsolatod is válással végződik!
Ugyanolyan fontosak az apa igényei is,mint a gyereké ! Csak ezt ma nagyon sok anyuka elfelejti!
6éves múlt a fiam amikor belementem a jelenlegi kapcsolatomba.A pasi mára a férjem, a második gyerekünket várjuk, aki a napokban fog megszületni.
Elejétől elfogadta hogy van egy fiam.
Nálam annyi volt az előző házasságban a bibi,hogy én dolgoztam,túlóráztam,háztartást vezettem(ő egész nap csavargott) tervben volt a baba,és amikor kiderült hogy terhes vagyok csak egy "inkább nem kell,nem vetetnéd el"-t kaptam,amikor rávágtam,hogy nem elkezdett csomagolni és lelépett.
Van egy újságíró ismerősöm, jól keres, és egy bolti eladót vett el feleségül, akinek már volt egy gyereke.
Nem tudom, hogy mi a foglalkozásod, mekkora a gyerek, de ha fiatal vagy, akkor még akadhat társ.
Csak másodszorra ügyesebben kellene választanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!