Mit lehet tenni, ha a munkahelyi/tanulmányi stressz illetve a kipihentség hiánya "eszi" a kapcsolatot? (Többet aludni nem tudunk. )
Köszi Nektek is!
Citromfűtől nem leszünk álmosak? Reggel szoktad inni? Én úgy tudtam,az altató tea.
15.58: "este pedig szépnek és kivánatosnak lenni a férjednek" - ez a másik, amit külön nagyon szeretek benne (amellett, hogy modern a gondolkodása házimunka terén,meg sok más dolog mellett :) ): kinyúlt pólóban, nem éppen frissen mosott hajjal, lestrapáltan, fáradtan (mert ugye nekem is megvannak a magam dolgai), amikor legszívesebben zacskót húznék a fejemre, ő akkor is képes szépnek látni. (Próbálok nem visszaélni ezzel, de nekem is tanulás + munka, nem mindig úgy jön ki a lépés, hogy tiptop legyek, de nem is szorongok emiatt,mert ha meg megyünk valahova néha hétvégén, leeshet az álla) Szóval mindenképp meg akarom tartani :) - csak ilyen extra igényeim is vannak, hogy ne punnyadjon be a kapcsolat,meg ő maradjon olyan, amilyennek megszerettem...
De már nem látom talán olyan sötéten, mint tegnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!