Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha a munkahel...

Mit lehet tenni, ha a munkahelyi/tanulmányi stressz illetve a kipihentség hiánya "eszi" a kapcsolatot? (Többet aludni nem tudunk. )

Figyelt kérdés
Huszonéves pár vagyunk. Amióta elkezdődött az egyetem, tiszta idegbeteg a barátom, nekem meg nincs ehhez türelmem, és különben is csalódott vagyok, mert eddig nem volt ilyen, eddig (majdnem egy évig) minden nagyon jó volt! (Igaz, eddig nem dolgozott mellette, és nem kelt annyira korán, de így sem vészes szerintem,ennyit én is kibírok,még többet is.) Haragszok rá, amiért megváltozott, már nem olyan kedves, türelmes, állandóan bújós-ölelgető-puszilgató, egyszóval szerelmes! Hanem egyszerűen idegbeteg! Apróságokra olyan hirtelen dühvel, kiabálva reagál, hogy csak nézek! Persze visszaordítok, aztán előbb-utóbb valamelyikünk abbahagyja, de ez így akkor is szar! Emiatt újabban én is undok vagyok vele. De ha odafigyelek,és kedves vagyok, előbb-utóbb akkor is kiakaszt. Elegem van! Nem új számára a helyzet,korábban is járt,és nem volt ilyen. Mégis ingerlékennyé vált. Feszültséglevezetésként a számítógépes játékokra is rászokott, pedig eddig sose érdekelte az ilyesmi - és ha közben hívom, még idegbajosabb (fél perc után is). 2-3 hete van ez.
2010. szept. 19. 22:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi Nektek is!

Citromfűtől nem leszünk álmosak? Reggel szoktad inni? Én úgy tudtam,az altató tea.

2010. szept. 20. 22:42
 12/13 A kérdező kommentje:
Első: beszéltünk róla, ő is ezt mondta, amit az utolsók írtak, hogy nehezen szokja meg az új életet. Meg hogy próbál változni (tényleg látszott, hogy sajnálja), de aztán megint ugyanolyan volt. Most olyan semmilyen a kapcsolat, nem veszekszünk, de az a régi rózsaszínfelhő is eloszlott, azaz remélem, csak ideiglenesen nem látjuk. :)
2010. szept. 20. 22:44
 13/13 A kérdező kommentje:

15.58: "este pedig szépnek és kivánatosnak lenni a férjednek" - ez a másik, amit külön nagyon szeretek benne (amellett, hogy modern a gondolkodása házimunka terén,meg sok más dolog mellett :) ): kinyúlt pólóban, nem éppen frissen mosott hajjal, lestrapáltan, fáradtan (mert ugye nekem is megvannak a magam dolgai), amikor legszívesebben zacskót húznék a fejemre, ő akkor is képes szépnek látni. (Próbálok nem visszaélni ezzel, de nekem is tanulás + munka, nem mindig úgy jön ki a lépés, hogy tiptop legyek, de nem is szorongok emiatt,mert ha meg megyünk valahova néha hétvégén, leeshet az álla) Szóval mindenképp meg akarom tartani :) - csak ilyen extra igényeim is vannak, hogy ne punnyadjon be a kapcsolat,meg ő maradjon olyan, amilyennek megszerettem...

De már nem látom talán olyan sötéten, mint tegnap.

2010. szept. 20. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!