Ha anyukám 20 évvel idősebb férfival van, akkor nekem is megengedett, hogy ugyanilyen korkülönbséggel együtt legyek valakivel?
20 éves lány vagyok, még anyukámmal élek. Mindig elég kényes téma volt közöttünk a pasi választás.
Most 3 év után megromlott a párommal a kapcsolatom és megismerkedtem egy 20 évvel idősebb férfit, akit nagyon megkedveltem és felnézek rá.
Viszont egyszerűen nem tudom, hogy mondhatnám el anyának. Igaz, ő is ennyivel idősebb férfival van együtt...
Szerintetek hogy fogadná a hírt? Legyek vele őszinte vagy 20 évesen titkolózzak?
Szerintem is mondd el mert ki fog derülni.
Off: miért kell 20 évesen egy 40 éves pasival kezdeni? :( nem hiszem, hogy nincs korodbeli :( annyira más élethelyeztben vagytok (és ezért is sok a 20 év), apakomplexusod van? nem akarok hosszan írni... de ha kicsit belegondolsz... hosszútávon túl sok galiba lehet ebből :(
Nem mindegy, hogy 20 és 40, vagy 40 és 60.
Ők azonos életszakaszban vannak, nyugit akarnak, felnevelték a gyerekeiket. Ugyanazok a terveik.
Ti eltérő életszakaszban vagytok, a te dolgod a fősuli, haverok, buli, Fanta - ő már majdnem lekésett a családalapításról, ha még nem volt nős. Ha volt, már lehet, hogy nem akar gyereket, előtted pedig ott az élet. Eltérő életszakaszban vagytok, ezért nem hibás senki, te hosszú távon nem egyeztethető össze.
Nem lesz a kapcsolatod hosszú életű. Gyakorlatilag menekültél ebbe, mert még a másikat nem heverted ki. A saját érdekedben felejtsd el ezt a pasit, aki szinte az apád lehetne.
Találni fogsz korban jobban hozzád illőt, akinek nem csak "arra" kellesz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!