Sok olyan osztálytársad van,aki jól nézett ki a 20-as éveiben,de amikor családos lett eltunyúltak?
Én általánosban egy elég rossz iskolába jártam a 7. kerületben. Ott, akinek babája lett, kb. 10 évvel idősebbnek néz ki.
Gimiben viszont egy versenyistállóba kerültem, csupa értelmiségi családból jott gyerekkel. Ott is egyre több baba van már, de ott jól néznek ki a szülők.
Persze! Sorba állítanák megint az osztályt és külsőre 10-15 év korkülönbségeket hihetnének az emberek, közben pedig ugye osztálytársak voltak, tehát szinte egy idős mindenki. Vannak akik 5 évet is letagadhatnának, mások 5-10 évvel öregebbnek néznek ki a valódi koruknál.
Fiatalon (szinte) mindenki szép, üde, friss, annyira még 18 évesen nem látszik (mindenkin), ha valaki rossz életmódot folytat. (Zabál, piál, bulizik, nem sportol, stb). De ahogy írták azért olyan 25-től elkezd látványosan kijönni, ki hogy éli az életét és a rossz életmód megjelenik a legtöbbeken akkor is, ha normális életmód mellett normálisan is kinézhetnének.
"
Nőknél szülés után kb mindenki elhagyta magát."
Igazán dícséretes, hogy a férfiaknak még szülni sem kell ahhoz, hogy nagyobb legyen közöttük a túlsúlyosok aránya. Ez pedig statisztikai tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!