Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok olyan osztálytársad...

Sok olyan osztálytársad van,aki jól nézett ki a 20-as éveiben,de amikor családos lett eltunyúltak?

Figyelt kérdés
Szerinted 10-ből hányan nem öltik fel az "anyu"és "apu" testet?
2022. jún. 21. 01:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
Sok. Pont pár napja találkoztam a tescoban egyik évfolyamtársammal. A gimiben olyan csinos szexi csaj volt. Vékony volt, jól nézett ki. Most pedig el van hízva, alaktalan kövér nő lett belőle. Egy ilyen nyári kis ruhában volt, de úgy nézett ki mint Michelin baba.
2022. jún. 21. 05:58
 12/18 anonim ***** válasza:
83%

Én általánosban egy elég rossz iskolába jártam a 7. kerületben. Ott, akinek babája lett, kb. 10 évvel idősebbnek néz ki.

Gimiben viszont egy versenyistállóba kerültem, csupa értelmiségi családból jott gyerekkel. Ott is egyre több baba van már, de ott jól néznek ki a szülők.

2022. jún. 21. 06:08
 13/18 anonim ***** válasza:
60%

Persze! Sorba állítanák megint az osztályt és külsőre 10-15 év korkülönbségeket hihetnének az emberek, közben pedig ugye osztálytársak voltak, tehát szinte egy idős mindenki. Vannak akik 5 évet is letagadhatnának, mások 5-10 évvel öregebbnek néznek ki a valódi koruknál.

Fiatalon (szinte) mindenki szép, üde, friss, annyira még 18 évesen nem látszik (mindenkin), ha valaki rossz életmódot folytat. (Zabál, piál, bulizik, nem sportol, stb). De ahogy írták azért olyan 25-től elkezd látványosan kijönni, ki hogy éli az életét és a rossz életmód megjelenik a legtöbbeken akkor is, ha normális életmód mellett normálisan is kinézhetnének.

2022. jún. 21. 06:14
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
Nekem szerencsém van alkatilag ,vagy arcra, mindig ledöbbennek ha megmondom hogy 40 vagyok. Azt mondják huszonévesnek gondoltak. Nekem van olyan volt osztálytársam csaj, aki nem sokat változott. Ugyanolyan szép az arca. De van olyan is aki a suli legszebb lánya volt és 30 kiló plusszal egy átlagos anyuka lett most. De nem csak a felesleges kilók miatt, valahogy egyszerűen eltünt a szeméből az a csillogás ami volt.
2022. jún. 21. 08:49
 15/18 Metionin ***** válasza:
81%
Az általános iskolai osztálytársaim már bőven középsulis korukban elkezdtek hízni, mire azt kijárták és utána szültek (a többség már végzős korában terhes volt) teljesen olyanok voltak, mint amit a köznyelv a lepukkant anyuka címszóval emleget. Persze ehhez nagyban hozzájárul a közeg, amiben élnek, a felfogás, ami szerint élnek. A fiúk inkább csak lepukkantak, akkor már meglátszott rajtuk az ivás, cigi, stb. A gimis osztálytársaim tök mások voltak, mindegyik továbbtanult, szóval ők később lettek családosok, ha azok lettek egyáltalán. Ott mind különböző községekből származtunk, nem láttam őket ballagás után, kivéve azt a 3-4 embert, aki ugyanarra az egyetemre jött, mint én, szóval az ő helyzetüket nem tudom. 5 éves osztálytalálkozóról láttam képeket, aki ott volt, nem volt lepukkanva egyáltalán, bár akkor még egyetemisták voltak, szóval nem hiszem, hogy bármelyik családos lett volna.
2022. jún. 21. 12:56
 16/18 anonim ***** válasza:
50%
Én 2010 környékén érettségiztem egy eléggé színvonalas gimnáziumban és már az ötéves találkozónkon kiderült, lebabáztak jópáran, de még nem hízott el senki. Tavaly tartottuk a tízéves találkozót és bizony jópár osztálytársamat nem ismertem fel, annyira megváltoztak külsőre, rajtam meg a meleg srácon kívül mindenkinek van legalább egy gyereke. Így összesítve sokan megcsúnyultak kivéve azt a lányt, aki ugyan gimiben kifejezetten csúnya volt,pattanásos, zsíros bőr, most viszont valahogy megszépült, rá sem ismertem, gyermekorvos lett belőle.
2022. jún. 21. 15:14
 17/18 anonim ***** válasza:
77%

"

Nőknél szülés után kb mindenki elhagyta magát."

Igazán dícséretes, hogy a férfiaknak még szülni sem kell ahhoz, hogy nagyobb legyen közöttük a túlsúlyosok aránya. Ez pedig statisztikai tény.

2022. jún. 21. 15:39
 18/18 anonim ***** válasza:
81%
Mi 1992-ben érettségiztünk 38-an. 5 évente találkozunk, ahol kb. 30-an mindig vagyunk. Mindenki nagyon csinos most is, persze vannak szarkalábak, stb. Mindenkinek 1-2-3 gyereke van. A pasik viszont eléggé "megpocakosodtak". 98%-unk szellemi munkat vegez, ha ez számít.
2022. jún. 21. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!