El kéne viselnem?
-Költözés volt.....
-Új sulim lett.....
-Hiányoznak az eddigi osztálytársak.....
-Tudnék a régi sulimba járni, de ahhoz hajnalba kéne kelnem hétköznap, hogy elérjem a busz....
-Az előbbi nekem nem lenne gond, viszont a szüleim nem nagyon szeretnék.........
-Ezzel az osztállyal sincs különösebben sok bajom, de azért mégis, 5 éven keresztül ugyanazzal az osztállyal jártam, most nagyon rossz visszagondolni....
-Valami tanács?????
-Pl:próbájam elfogadni, ez van?
-vagy próbálkozzak meggyőzni a szüleimet hogy mehessek vissza?
1. Válaszoló.....
13 éves vagyok, és 4-30-kor kellene kelnem.... De a keléssel nekem az életbe nem volt bajom.... Ha elaludnék 20-00kor, 02-00kor frissen feltudnék kelni....👈 példa volt
Köszönöm az eddigi összes választ....
Hol is kezdjem... Ez az osztály sem olyan elviselhetetlen... Viszont gondoljatok bele... Több évig velük járok az osztályba. Nem tagadom, voltak rosszabb napok, de voltak jók is. Én ezalatt az 5 év alatt nagyon megszerettem őket....
Félreértés ne essen:::
Én tisztelem az új osztályomat, mint embereket,
Én szeretem az új osztályomat, mint barátokat,
Viszont teljesen máshogy nézek rájuk, mint emberekre, mint barátokra, vagy mint a régi osztályomra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!