Gondolom csak féltestvérek, mind a négynek más az apukája.
2018. máj. 19. 09:45
2/11 anonim válasza:
vagy "fogadott" gyerekek
2018. máj. 19. 09:52
3/11 anonim válasza:
Ha örökbefogadottak lennének, akkor szerintem a szülők vezeték nevét kapnák. Szóval minimum háromnak más az apja, egyik meg lehet az anyja nevét viseli...
Illetve lehet, hogy van a férj, van neki 3 db gyereke, egyik az Ő, másik az anyja nevével, harmadik a volt felesége/barátnője nevével, s van a mostani asszony kinek van egy gyereke vagy a volt férje/kapcsolata nevén, vagy a sajátján.
De elég valószínűtlen.
2018. máj. 19. 10:29
4/11 anonim válasza:
volt ilyen osztalytarsam. Mindegyik gyerek mas ferfitol volt.
2018. máj. 19. 11:06
5/11 anonim válasza:
Azért ha valahol öten testvérek, ott már lehetnek olyan életkori különbségek simán, hogy az egyik még iskolás, de a másik már pl. férjhez ment. Lehet, hogy többen is vannak ugyanattól az apától, csak aztán felvettek más nevet?
2018. máj. 19. 11:35
6/11 anonim válasza:
Ismertem én is ilyet.
Kanalas Krisztofer,Lakatos Leandro,
Kolompár Ronaldino, Gáspár Fernando
Nagyon helyes kiccalád vót.
2018. máj. 19. 15:31
7/11 anonim válasza:
Nekem is van egy olyan osztálytársam ,akinek 6 féltestvére és egy testvére van. Az anyja az apjának a negyedik felesége...van olyan féltestvére,aki elmúlt 30 éves...a jelenlegi feleség 35 éves...
2018. máj. 20. 07:04
8/11 anonim válasza:
Lehet, hogy nem igazi testvérek, hanem nevelőszülőknél vannak, és így testvéreknek ismeritek őket, és ők is annak mondják egymást - én ismertem ilyen testvérpárt is.
2018. máj. 22. 21:40
9/11 Kfulopke válasza:
Lehetnek más apától.
Megkaphatja egyik az anya, másik az apa, harmadik mindkettő vezetéknevét.
Amúgy nem mindegy? Ha férjhez mennek/ feleségül vesznek valakit, felvehetik házastársuk nevét is (férfi is a nőét, akár a saját vezetékneve mellé/helyett), akkor megint más lesz a neve. Akár 18 éves koruk felett megváltoztathatják keresztnevüket is.
2018. máj. 23. 14:48
10/11 anonim válasza:
Nekunk sem egyezik a vezeteknevunk az ocsemmel, mivel anya ujrahazasodott es a ferjenek mar volt egy gyereke, de megis ocsemkent mutstom be mivel most mar testverek vagyunk
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!