A sportos alakomra híztam pár kilót, így is jó alakom van, de a család nem száll le rólam. Visszaszóljak nekik vagy hagyjam rájuk?
Sportolok, edző is vagyok (bár nem ebből élek), de értek a táplálkozás részéhez is, szóval tudok tudatosan hízni, fogyni stb.
Nagyon rossz időszak van a hátam mögött, komoly műtét, betegségek, szexuális zaklatás, munkahelyváltás, költözés, ezekről mind tudnak a szüleim. Nem tudtam eljárni úgy edzeni, mint előtte és a kaját sem számoltam, ezért híztam kb. 5 kilót, de így is homokóra alakom van, tiszta izom vagyok stb.
Mégis folyamatos megjegyzéseket kapok, hogy mekkora a seggem, rám jönnek-e még a ruháim, apósom kérdezgeti, mennyit híztam pontosan (miközben akkora hasa van, mint az állat), mamám mondja, hogy kikerekedett az arcom, miközben 90 kiló a 150 cm-éhez stb. A saját anyám is hajtja, hogy ilyen fiatalon nem szabad elhízni, mert mi lesz később stb.
Megmondom őszintén, én is látom, hogy híztam, 5 kilóról van szó, majd lemegy. Nem ez volt a prioritás, most rendeződik az életem, most tudok ezzel foglalkozni. De nagyon fájnak ezek a megjegyzések, és annak ellenére, hogy eddig nem zavart a plusz 5 kiló, az utolsó látogatásom óta napi kb. 50-szer eszembe jut a súlyom, elkezdtem szorongani az ételeken stb.
Kérdés, hogy hagyjam rájuk, úgyis lemegy az az 5 kiló és majd abbahagyják, vagy szóljak vissza nekik? Én mondtam mindenkinek, hogy nem kérek kommentet a testemre, se negatívat, se pozitívat, meg hogy beszéljünk inkább az ő testükről, de nem kapcsoltak. Ezután radikális, inkább bunkó beszólás következne. Mit gondoltok, hogy érdemes kezelni az ilyet?
"Nagyon rossz időszak van a hátam mögött, komoly műtét, betegségek, szexuális zaklatás, munkahelyváltás, költözés, ezekről mind tudnak a szüleim. "
És mégis cseszegetnek? Mekkora köcsögség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!