Hogyan változzak meg? Tehát velem elég nehéz élni. Ha nem tetszik nekem valami akkor mindjárt ordibálok. Ha valaki nem rakja el a cuccait dühös vagyok.
Rend a lelke mindennek, még a lelkivilágodban is!
Ezt se felejtsd el...
Kérdés, hogy a volt barátod rendetlensége milyen fokú volt.
Az exemmel mi is rengeteget vitatkoztunk, az állítólagos tisztaságmániámon. A mostani párom pedig folyton pakol utánam, pedig én nem változtam ebből a szempontból.
Szóval mihez képest.
Azt gondolom, nem vagy senki cselédje, mindenki pakoljon el maga után, a szennyest dobja a tartóba, ne mellé, a fogkrémet mossa ki maga után a csapból, a koszos zsepit dobja a kukába... de fölösleges hetente 3-szor takarítani és sterilizálni a lakást.
Az ordibálás viszont nem segít, ebben valóban változni kell. Lehet mondani szépen is. Ha meg nem érti, akkor nem figyel rád, nem kell vele élned.
Az apám pont ilyen, csak ő már réges-régen túl van azon a koron, hogy tudjon változtatni, de te szerencsés vagy, hogy ilyen fiatalon megláttad a problémát.
Képzeld el, hogy életed szerelme, az a pasi, akiről mindig is álmodtál, elmegy hozzád, megkínálod minden jóval, amit neki sütöttél, főztél.
És szegénykém olyan ideges, és zavarban van, hogy kilöttyenti a kávét a szőnyegre. Na most annak örülsz jobban, hogy nálad van, és a te kávédat issza vagy az zavar jobban, hogy olyan lett a szőnyeg?
Ha leordítod a fejét lehet, hogy soha nem jön vissza, de ha segít neked kiszedni a foltot a szőnyegből, sokkal közelebb fogtok kerülni egymáshoz.
Szőnyeget bármikor vehetsz, de szerelmet, barátságot, jó szándékot nem.
Remélem, segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!