Örököltetek valamit?
Figyelt kérdés
sok ismerősöm örökölt mar házat stb stb. én meg semmit.. jelenleg németországba dolgozom több mint 2 éve hogy rgy szaros kis mac 7 milliós lakást egyszer meg tudják venni2022. jún. 6. 19:56
21/25 anonim válasza:
Szerintem ilyen fiatalok esetén az a verzió a megszokott inkább, hogy a nagyszülők halálakor a szülők nem megtartják a vagyont, hanem elosztják a gyerekeik között, így "örökölnek" úgymond sokan 30 évesen. Legalábbis, az én környezetemben ez a gyakoribb, nem az, hogy 30 éveseknek már nem élnek a szülei, persze olyan is van, de ritka.
A kérdéshez visszatérve nem, mi - férjem én én - nem örököltünk semmit. De sok ismerősünk igen, a nagyszülőktől, sokaknak abból van a lakása.
22/25 anonim válasza:
Anyukám 2 éve halt meg, most vagyok 43 éves. Örököltem utána a lakását (ott most Mamám lakik, mert máshol nem tudna), a kocsiját, és egy kis nadrágszíj telket.
Inkább élne.
23/25 Metionin válasza:
Nem és nem is fogok. A szüleim vidéki háza kb. az ő időskori ellátásukat fedezi majd, más öröklésgyanús rokonom nincs.
24/25 anonim válasza:
mielőtt meghalt volna a papám, rámiratta a lakását. egész kicsi korom óta mondta, hogy majd egyszer az enyém lesz...
25/25 anonim válasza:
Még nem örököltem sajnos semmit, de valószínűleg nem is így gazdagszom meg 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!