Hamarosan szülök, és sógornőm az egész családjával hetekre oda jön hozzánk!?
Stresszelek ez miatt mert örülök ha majd haza érek a kórházból a babával, de mi fog várni? Több ordíbáló neveletlen gyerek akik nem ismerik a személyes teret plusz ott fognak lenni a nyakamban majd szoptatni se tudok.
Pihenni szeretnék, összeszokni a babával, meg ugye nem akarom hogy egyből mindenki fogdossa. Így is mindig szó nélkül bemennek minden szobába és szétpakolnak.
A probléma az, hogy máshova nem tudnak menni, nagy a házunk, de akkor se szeretném ha oda jönnének. A férjem reggeltől estig dolgozni fog, nem lesz otthon hogy rájuk szóljon. Rajtam kívül ezt senki se látja problémának..pedig engem nagyon zavar és félek már most. 3 gyerek van, kiskorúak és agresszív mind.. Szerintem ez bunkóság, hogy direkt úgy időzíti a nyaralását amikor bármikor megszülhetek és ott lesznek ennyien hetekig..
A ház apósé, szóval nem jelenthetem ki hogy nem jöhetnek oda. Mit csináljak? :(
A férjednek fontosabb, hogy neki mi volna kellemetlen, mint az, hogy az újszülött gyereke egészséges maradjon és a felesége normálisan érezze magát a gyerekágy alatt.
Na ez valóban probléma.
Meg mindig nem erted???
A kerdezo tegye fel ezt a kerdest az aposanak! Addig, amig ez a kerdezon kivul senkinek nem problema, addig ez igy lesz es kesz.
Felesleges szocseples minden hozzaszolas.
Mit újítanak fel? Azt írta, kifestik a gyerekszobát, az nem nagy felújítás 🤣
Meg hogy fizetik a számlákat, hát ez alap, ha már ott laknak, a rezsijüket is apósnak kéne állni?
Még mindig ott tartunk, hogy akkor kellett volna gyereket vállalni, ha van hova.
A ház apósé, szóval nem jelenthetem ki hogy nem jöhetnek oda - mi a probléma?
Azt kellene megértened, hogy az az ő háza, azt enged be akit akar, ráadásul TE vagy vendég, nem a saját gyerekei.
"Befogadnának azokra a hetekre, mikor telerakja apósod a házatokat"
Milyen házukat? Nekik nincs házuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!