Hamarosan szülök, és sógornőm az egész családjával hetekre oda jön hozzánk!?
Stresszelek ez miatt mert örülök ha majd haza érek a kórházból a babával, de mi fog várni? Több ordíbáló neveletlen gyerek akik nem ismerik a személyes teret plusz ott fognak lenni a nyakamban majd szoptatni se tudok.
Pihenni szeretnék, összeszokni a babával, meg ugye nem akarom hogy egyből mindenki fogdossa. Így is mindig szó nélkül bemennek minden szobába és szétpakolnak.
A probléma az, hogy máshova nem tudnak menni, nagy a házunk, de akkor se szeretném ha oda jönnének. A férjem reggeltől estig dolgozni fog, nem lesz otthon hogy rájuk szóljon. Rajtam kívül ezt senki se látja problémának..pedig engem nagyon zavar és félek már most. 3 gyerek van, kiskorúak és agresszív mind.. Szerintem ez bunkóság, hogy direkt úgy időzíti a nyaralását amikor bármikor megszülhetek és ott lesznek ennyien hetekig..
A ház apósé, szóval nem jelenthetem ki hogy nem jöhetnek oda. Mit csináljak? :(
Ne haragudj, de azt hogy gondolod, hogy te odamehetsz, após meg nem engedi be a saját gyerekét?
Azt tudod csinálni, ha már mindenképp más házába szülsz ahelyett, hogy megteremtettétek volna legalább az önálló lakhatást gyerekvállalás előtt, hogy akkor menjél a te szüleidhez lakni.
🤦🏼♀️ semmit sem tehetsz igazabol.
A haz apose, senki mas nem latja ezt problemanak, a ferhed nem tamogat.
A sajat csaladodhoz tudsz menni nehany hetre?
Hát így hogy apósé a ház, befogod a szád és tűrsz.
Vagy villámgyorsan elkezdtek albit keresni és a saját lábatokra álltok, akkor nem lesztek kitéve a kedves kiccsalád szeszélyeinek.
Ha ott a nagy ház és a lányának nincs hova mennie az unokákkal, akkor nyilván őt fogja előnyben részesíteni, nem pedig a menye kényelmét.
Menjetek albérletbe, ott úgy lesz ahogy ti akarjátok.
Gondolom sajat reszetek csak van?
Kozold veluk, hogy ne zavarjanak. Ajtot zarni.
Menjetek addig a te szüleidhez.
A sajàt lànya persze, hogy elönyben van ez tény. De az is tény egy frissen szült nö és egy újszülött nyugalomra vàgyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!