Hamarosan szülök, és sógornőm az egész családjával hetekre oda jön hozzánk!?
Stresszelek ez miatt mert örülök ha majd haza érek a kórházból a babával, de mi fog várni? Több ordíbáló neveletlen gyerek akik nem ismerik a személyes teret plusz ott fognak lenni a nyakamban majd szoptatni se tudok.
Pihenni szeretnék, összeszokni a babával, meg ugye nem akarom hogy egyből mindenki fogdossa. Így is mindig szó nélkül bemennek minden szobába és szétpakolnak.
A probléma az, hogy máshova nem tudnak menni, nagy a házunk, de akkor se szeretném ha oda jönnének. A férjem reggeltől estig dolgozni fog, nem lesz otthon hogy rájuk szóljon. Rajtam kívül ezt senki se látja problémának..pedig engem nagyon zavar és félek már most. 3 gyerek van, kiskorúak és agresszív mind.. Szerintem ez bunkóság, hogy direkt úgy időzíti a nyaralását amikor bármikor megszülhetek és ott lesznek ennyien hetekig..
A ház apósé, szóval nem jelenthetem ki hogy nem jöhetnek oda. Mit csináljak? :(
42!
Felejtsd el egy kicsit az egomániádat, és gondolkozz el a következőn:
Apos oda engedi a fiát és a menyét ingyen x évre a házába lakni. Ingyen bizony, mert kizartnak tartom, hogy fizetnének lakbért. Alap, hogy a számlákat fizetik és bizony bizonyos szintű felújítás is belefer ebbe.
Apos másik gyereke külföldön el, így apos nem igazán tudja támogatni. Az egyetlen, amit adni tud neki, az a nyári szabadság alatti lakhatas. Normális felnőtt ember képes ezt látni és nem vernyakol azon, hogy úristen most x hétig itt lesz a sogornom a gyerekeivel. Nyilván nem kell őket kiszolgalni, de mi akadálya van annak, hogy becsukja magára az ajtót, amíg otthon vannak? Kizartnak tartom hogy a teljes időszakot a hazban töltenék napi 24 órában.
Nem a kerdezohoz mennek látogatóba, hanem haza mennek Magyarországra a szülőkhöz, baratokhoz. Továbbra is esélyes, hogy amikor a szabadságot tervezték nem tudtak a terhessegrol. De őszintén én marhára nem érdekelne ha a sogornom terhes lenne és épp akkor szulne, amikor én a szabadsagomat töltöm.
De írták mar a megoldást: a kérdező nyugodtan oda költözhet az anyjához, vagy mehet hotelbe, alberletbe. Esetleg felajanlhatja a sogornonek, hogy bérel nekik arra az időre egy lakast/házat.
44!
Akkor megegyszer, külföldön általában időben le kell adni q nyári szabadság kérelmeket. Nálunk októberben kell leadni. Simán lehet, hogy fogalma nem volt a kerdezo terhessegerol, ha náluk is így van, hiszen akkor a kérdező max 8 hetes terhes lehetett, vagy még kevesebb.
A paraszt az, aki azt hiszi, körülötte forog a világ és az jelen esetben nem a sogorno
47!
Megegyszer, nem az ő háza. A tulajdonos azt enged oda, akit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!