Szerintetek furcsa hogy 29 évesen a szüleimmel lakok mert a családi válalkozásban dolgozok?
Figyelt kérdés
Családi válalkozásban dolgozok pár éve de már lassan 30 éves leszek és még nincsen saját lakásom vagy házam. Sokat gondolkozom azon, hogy ha még így lesz pár évig inkabb elköltözök és othagyom a valalkozást. Van hasonló cipőben valaki?2022. jún. 1. 17:33
12/15 anonim válasza:
Lényegtelen, hogy szerintünk furcsa-e, szerinted az, és ez a valódi válasz a kérdésedre.
13/15 anonim válasza:
Én mondjuk 22 évesne elköltöztem otthonról, mert szükségem volt az önállóságra.
Hiába voltam felnőtt, gyerekként kezeltek, és ezt nem viseltem túl jól :)
14/15 anonim válasza:
Párkapcsolat van? Ha igen, nem zavaró neki ez?
15/15 anonim válasza:
Hát ha nem fizet jól, hogy még elköltözni sem tudsz, akkor dolgozz máshol. Lehet, téged megengedhetnek maguknak, egy alkalmazottat meg nem? Miért vagy ott? Zavar vkit, hogy otthon laksz? Csak a lakás miatt kár lenne elköltözni, inkább tegyél félre, aztán ha össze akarsz költözni vkivel, akkor elköltözöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!