A lányos anyákat zavarja ha a lányának idősebb a barátja?
Figyelt kérdés
Úgy értem a ,hogy ha a fiú 5 évvel idősebb a lánynál akkor ez a zavarja-e őket általában?2022. jún. 1. 10:08
1/13 anonim válasza:
Tesóm lányának a pasija ővele egyidős. Nem zavarja. Legalábbis nem mondja.
2/13 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy az a lany 13 eves vagy 17. Alapvetoen 5 ev nem tema, de nagyon nem mindegy, hogy hany eves gyerekrol van szo.
Es szerintem nem csak az anyakat, de az apakat is zavarna, ha tul fiatal a lanya :)
3/13 anonim válasza:
Az apukákat még jobban szokta zavarni. :-))))
De 5 év az semmi. Az még középiskolás korban is vállalható.
4/13 Kései Sirató válasza:
Az 5 év korkülönbség éppen ideális, nem zavar senkit.
5/13 anonim válasza:
Szerintem itt gyereklányra céloz a kérdező, semmi más esetben nem lenne releváns ez a gondolat.
6/13 anonim válasza:
Szerintem attól is függ, hány éves a lány. Köztem és a barátom között 9 év van (én 23, ő 32), anyukámat sosem zavarta, apukámat az elején igen, aztán idővel megbékélt, látja, hogy ezen semmi nem múlik.
7/13 anonim válasza:
Bár a gyerekeim még kicsik, de engem baromira zavar, feszélyez mikor 10+ korkülönbség van.
Mindenki magánügye. De én sem nézném mosolyogva, ha az egyik lányom hazaállítana egy 20 évvel idősebbel.. Aki az apja is lehetne.
9/13 anonim válasza:
16 éves a lányom. Még nincs barátja, de ha lenne egy 21 éves barátja most, semmi kifogásom nem lenne ellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!