Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nem normális? Beteg lettem...

Ez nem normális? Beteg lettem anyut is megfertőztem erre elkezdi hogy miattam lett ő is beteg. És hogy nem tud menni dolgozni stb és pofon vágott!

Figyelt kérdés
Mi van vele?? Mintha én tehetnék arról hogy ő beteg lett!.-.- Köszönöm a válaszokat 17L
2010. szept. 18. 19:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Anyut egyszer hasmenéses betegséggel gyanúsította meg a suliigazgató (anyu tanítónő), hogy biztos lógni akar, anyu jól kiosztotta az igazgatót, nem merik elküldeni, mert olyan munkaerő, akit nem tudnak pótolni, az igazgató még bocsánatot is kért.

Anyukád akkor se hibáztathatna, ha hülye a főnöke és ezért megszólhatják vagy kicsaphatják.

2010. szept. 18. 20:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Anyukádnak nem volt igaza. Még ha figyelmetlen is voltál - pl. közös pohárból ittatok - akkor sem kell pofon vágni. Ha meg ilyen sem volt, pláne nem tehetsz az egészről. Az se biztos, hogy Tőled kapta el! Sajnálatos, hogy Rajtad vezeti le az idegességét. :(

Tény, hogy a legtöbb munkahelyen egyszerűen nem lehet betegnek lenni, kinéznek, kifúrnak, kirúgnak. Pedig az ember nem gép.

Tiszt. kiv., ahol azt nézik, hogy az a fontos, hogy egészséges, teljesítőképes munkaerő dolgozzon. (Nem tudom, én egy fertőző beteg tanárt nem engednék dolgozni! Hasmenéssel különben is hogy tart órát?)

Az is tény, hogy a gyógyszer drága, de hát a gyerek már csak ilyen, hogy időnként megbetegszik. Aki gyereket vállal, annak ezt tudnia kéne. Senki se azért betegszik meg, mert nincs jobb dolga, vagy hogy kib.asszon a környezetével.

2010. szept. 18. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!