A váláson kívül van más kiút?
És mi van a többi testvérrel? Ők miben veszik ki a részüket, ha a férjed anyukájáról van szó? Miért csak a legfiatalabbra van rakva minden teher? És a te érdekeid hol vannak ebben a történetben?
Elszáll feletted az élet és eddig mást nem tettél, csak a férjed családját támogattad.
Komolyan leülnék beszélni a férjemmel és választás elé állítanám. Nem is értem egyébként, miért kizárólag nektek kell ellátni minden rászorulót a családban, ráadásul évekig. Ők ezt nem látják, hogy kihasználnak benneteket?
Màs a segítség ha szükséges és màs a kihasznàlàs eltartatàs évekig.
Àllj a sarkadra
Én így élni sem tudnék! Van egyáltalán privát szférátok, magánéletetek? Vagy csak güriztek, hogy eltartsátok a többieket? Anyukát nagyon sajnálom, nem igazán tehet arról, ami vele történt, de minimum felváltva kellene laknia a többi gyerekénél is, ne csak az egyik hordozza az összes terhet.
A nővérnek esélye nincs elköltözni 4 gyerekkel, ott fog lakni minimum addig, míg a gyerekei ki nem repülnek. Most őszintén. Ha ti nem támogatnátok, hol kapna albérletet ennyi gyerekkel? És reménytelen lenne fizetnie az összes költséget. Most akkor ti fogjátok kitaníttatni is a gyerekeket? Vagy mi az elvárás?
Te egyébként ebbe belementél? Mert engem pl. már a gondolatától is kiráz a hideg, hogy ennyi emberrel együtt lakjak ilyen kicsi helyen. Közös számlán vagytok? Mert akkor mást sem csinálsz, mint öntöd bele a fizetésed a fekete lyukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!