Meg fogok bolondulni, van kiút ebből?
Valami történhetett gyerekkorotokban, ha úgy érzi, téged jobban szerettek a szüleitek. Valamit erőszaknak élhetett meg és most ezt a mintát adja tovább kompenzációként.
Hány éves vagy és milyen nemű? Mennyi a korkülönbség közöttetek?
Családsegítő szolgálat hátha tud segíteni ezen a zűrzavaros kommunikáción. Kitartás, holnap hétfő! Ott is tudsz segítséget kérni!
Ha tényleg rendkívüli és rendszeres a nővéred ilyen kiszámíthatatlan viselkedése, akkor a családsegítő szolgálat segítsége útján fordulhatsz a gyámhatósághoz.
Hétvégén pedig legközelebb hívhatod a 116-123-as lelkisegély szolgálatot. Ingyenes és éjjel-nappal fogadják a hívásodat. Akár írhatsz is nekik online.
Áldozatsegítő szolgálat, valamint területi jogi segítségnyújtó osztály is létezik. Országos kríziskezelő és információs telefonszolgálat, ha tettlegesség is történik.
Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület is az áldozatoknak segít valamilyen formában. (Nekem nem sikerült zöldágra vergődni velük, de hátha...)
Mentálhigiénés segítséget én egyházi közösségben/intézményben is találtam. Mivel covid van, nem minden segítő "központ" működik most. De hittanórák, bibliaórák vagy istentiszteletek is tudnak rávilágítani egy-egy megoldásra. Nekem korábban sikerrel jártak a tanácsaik, meglátásaik hasonló konfliktusos erejű különböző élethelyzetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!