Miért mennek tönkre ilyen hamar a házasságok, ha van gyerek vagy még csak terhes az anya?
Én vagyok 17:07
Le lettem pontozva, ezek szerint nem jól tudom, hogy az őszinte szeretet és tisztelet nem 10 kilón múlik, és a férj is besegíthet a házimunkába, vagy vigyázhat a gyerekre, még a nő megcsinálja. Mégsem én vagyok az, aki elvált kisgyerekes anyuka.
Utolsó válaszoló, szerintem nem késő 40 évesen, sokkal több lehetőség van ismerkedni, mint régen.
A nőket könnyű levenni a lábáról egy csokor virággal, kedves szavakkal, főleg a fiatalokat, meg ha még megkéri a kezét is, akkor nem lát az orránál tovább a rózsaszín ködtől, de ha hosszútávú jól működő kapcsolatot akar, akkor nem a szerelmes férfi viselkedését kell figyelembe venni, hanem azt, hogy hogyan viselkedik más emberekkel, mert veled is olyan lesz, ha elmúlik a szerelem, és főleg meg kell nézni, hogy milyen kapcsolata van az édesanyjával, mert akinek jó a viszonya anyukájával, azt 90% biztosra lehet venni, hogy rendes lesz a feleségével is, ez fordítva is igaz.
Mert felelőtlenül vállalnak gyereket, és nem készülnek fel arra, mivel jár.
A nő nem gondol bele abba, hogy nem az van, hogy a gyerek születése után ő csak ANYUKA, és megszűnik nőnek lenni, nem törődik a párjával.
A férfi meg nem gondol bele abba, hogy bizony lehet olyan, hogy a terhesség x számú hetében nem tudnak vaginálisan szeretkezni (főleg ha veszélyeztetett terhes az illető), meg hogy főleg az első hónapokban, de később is, bizony szüksége lenne a feleségének az ő segítségére is, és ne az legyen, hogy apuci hazajön munkából, ledobja magát a tévé elé, és az asszony a síró gyerekkel a kezében legyen ott a meleg vacsival meg a söröcskével, természetesen csillogó-villogóra suvickolt lakásban. Főleg ha más segítsége nincs.
Ami meg vegyes mindkét nemnél, hogy nem tudják, mennyi áldozatvállalással jár a gyerek, és nem képesek rendesen kommunikálni, ill. az ezzel járó fáradtságot, frusztrációt kezelni. Meg az, hogy egyáltalán felelőtlenül választanak párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!