Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? 18 éves a...

Mit csináljak? 18 éves a lányom és nem akar felnőni. Nagyon gyerekes, és amikor komoly témáról van szó, el hülyül rajta.

Figyelt kérdés
barátja sem volt még, pedig szép lány!. Most nem akarom hogy egy mihaszna lány legyen belőle.! Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 18. 10:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyéntől függ, hogy ki mikor lesz komolyabb.

Én is 18L vagyok de nagyon jó aludni a plüss Fülesemmel <3

Szerintem az lehetett a baj, hogy el volt kényeztetve. Tudja, hogy mindenhez elég egy játékos mosoly, és máris el van intézve.

Talán jót tenne neki, ha kapna feladatokat, amiket egyedül kell megcsinálnia!

A fiúzással sincs semmi baj :)

2010. szept. 18. 13:35
 22/23 anonim ***** válasza:
Írja le már valaki konkrétumokkal,tényekkel alátámasztva,hogy mitől gyerekes valaki!!!Én felelősségteljesen gondolkozok,beosztom a pénzt,megállok a lábamon,elintézek mindent ,lehet velem komolyan beszélgetni és valakinek mégis gyerekes vagyok így így is.Nem kell mindenkinek megfelelni.Úgy sose fog viselkedni,hogy mindenkinek jó legyen.
2010. szept. 18. 14:34
 23/23 anonim ***** válasza:
Bíz rá mindenféle feladatott fizese ő a számlákat, fözze ő a kaját, ajáld be a barátnöidhez bébisziternek, takaritonak, intéze ő a heti bevásárlást....
2010. szept. 18. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!