Vadas Barbara kérdése:
Ma van a szülinapom, és egyáltalán nincs olyan ünnepi hangulatom. Miért?
Figyelt kérdés
a tavalyi szülinapom nőgyógyásznál kezdődött, az idei a konzulátuson, hétköznap mindkettő, tök szar. ráadásul néhány közeli barátom elfelejtett felköszönteni. nagyon fontosak számomra a dátumok. nem kell ajándék, nem kell semmi, csak az, hogy egy évben egyszer rólam szóljon a nap.hát olyan sokat kérek?2010. szept. 17. 20:52
1/22 anonim válasza:
A hangulatodért te vagy a felelős, ahogy a saját életedért is. Sok sok minden csak rajtad áll, s nem más emberen. :) boldog szülinapot! :)
2/22 anonim válasza:
Ettől a vidám daltól hátha jobb kedved lesz;-)
3/22 anonim válasza:
Az enyémet is el szokták felejteni a haverok sőt a barátok is de én sose senkijét! Ez elég sz.ar! Istenke éltessen nagyon sokáig igy ismeretlenül is!
4/22 anonim válasza:
a szülinapod nem másoktól lesz ünnep, hanem saját magadtól!
belül ünnepelj... :)
BSZ!
5/22 anonim válasza:
Boldog Születésnapot tőlem is!!!
7/22 anonim válasza:
Te megszoktál emlékezni másokéról? Sajnos ez sokszor így működik. Azért Isten éltessen:-)!
8/22 anonim válasza:
Érdekes válaszok.. szerintem nektek se lenne jó hangulatotok, amiért elfelejtették páran azt a napot. Ezért nem ő a felelős.. gondolj bele. Én tudom milyen rossz érzés. De azért..
Boldog születésnapot!:)
10/22 anonim válasza:
21.08 egyetértek.amúgy én is szoktam így lenni.Boldog Szülinapot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!