Lehet találni ilyen férfit vagy én élek álomvilágban?
Azért ide írom a kérdést, mert itt több értelmes ember szokott válaszolni, mint a szerelem,szex topikban, ami tele van tinikkel.
Az a baj velem, hogy mindig a bunkó rosszfiúkba zúgok bele, akik aztán jól összetörnek. Tudom ez butaság, de a normális, kedves, szerényebb fiúk nem mozgatnak meg bennem semmit. Olyan férfit tudok elképzelni magam mellé, aki legalább 10 évvel idősebb, biztos egzisztenciája van, nincsenek anyagi gondjai(nem kell kőgazdagnak lennie), határozott, karakán, tiszteletetparancsoló, de ugyanakkor tisztel, mint nőt, hűséges és lehet rá számítani. Ilyen létezhet vagy ha találok egy ilyen belevaló kemény pasit az kötelező, hogy emelett bunkó senkiházi legyen, aki csak átnéz a nőkön?
nem akarok beképzelt lenni, de jó nőnek tartom magam.
170 centi magas, vékony, jóalakú, az arcom is szép. a mellem mondjuk nem túl nagy, de nem is aránytalanul kicsi. szőkésbarna félhosszú hajam van.
nem azzal van a baj, hogy nem vesznek észre a férfiak. akárhova megyek, utcán, szórakozóhelyen, mindig megnéznek páran, meghívnak egy italra, bepróbálkoznak, közösségi oldalakon hetente több üzenetet kapok, hogy ismerkedni szeretnének velem.
de én vhogy olyan pasikba botlok, akik bár rendelkeznek a fenti tulajdonságok némelyikével, de vagy csak dugni akarnak vagy, ha többet, vmiért mégse vonzanak.
és nyilván semmi változás nem lesz az életemben, ha 50 ilyen olyan választ kapok, csak érdekelt, más nők is éreznek-e így mint én és találtak-e ilyen pasit maguknak, mert akkor talán van remény:)
Tegyük fel, hogy találsz egy ilyen pasit, mindenben megfelel, aztán két év múlva tönkremegy az anyagi helyzete. Ha tönkrement akkor már nem fog neked anyagi biztonságot nyujtani, és akkor majd elhagyod?
Ha neked fontos az anyagi biztonság, akkor azt teremtsd meg magadnak és ne egy férfitól várd el, hogy azt előteremtse.
Én is ilyesmi férfit keresek magam mellé. Nem értem, hogy a mai vilgában ezek miért ilyen nagy elvárások. De nyugi kell lennie valaholy ilyen férfinek, csak az a kérdés, hogy mindezek a tulajdonságok mellett milyen a jelleme.
Ha tényleg van egzisztenciája és valamennyi pénze akkor lehetséges, hogy a munka szerelmese vagy szereti cserélgetni a barátnőit vagy épp pont ellenkezőleg: sose szeretne családot.
Ismerek olyan egzisztenciával rendelkező pasasokat akik elmondhatóak "tökéletes" férfinak de valami mégis hiányzik belőlük...
Egyébként ez egy érdekes link:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
*valahol
*férfinak
Bocsi a hibákért:)
Azért nagy elvárás ez, mert mint férfit, önmagamért szeressenek, ne azért amim van. Elég szégyen kedves hölgyek, hogy ti ezt várjátok el egy férfitől.
Várjátok el mindezt önmagatoktól.
Vagyis a férfi nem attól férfi, hogy milyen lábakon ál egzisztenciálisan. Ez egy hamis kép a részedről.
Neked vannak egzisztenciáid, vagy majd egy férfi által lesznek, akinek már van?
Te bizony a tökéletes férfit keresed, ami köztudottan nincs. Nincs, nem létezik tökéletes ember.
A kedves szerényebb fiúk majd megmozgatnak akkor, ha már nagyon sok kretén porig alázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!