Lehet találni ilyen férfit vagy én élek álomvilágban?
Azért ide írom a kérdést, mert itt több értelmes ember szokott válaszolni, mint a szerelem,szex topikban, ami tele van tinikkel.
Az a baj velem, hogy mindig a bunkó rosszfiúkba zúgok bele, akik aztán jól összetörnek. Tudom ez butaság, de a normális, kedves, szerényebb fiúk nem mozgatnak meg bennem semmit. Olyan férfit tudok elképzelni magam mellé, aki legalább 10 évvel idősebb, biztos egzisztenciája van, nincsenek anyagi gondjai(nem kell kőgazdagnak lennie), határozott, karakán, tiszteletetparancsoló, de ugyanakkor tisztel, mint nőt, hűséges és lehet rá számítani. Ilyen létezhet vagy ha találok egy ilyen belevaló kemény pasit az kötelező, hogy emelett bunkó senkiházi legyen, aki csak átnéz a nőkön?
nem igaz, hogy csak a pénzre megyek. több komoly kapcsolatom is volt, velem egyidős, még nem dolgozó fiúkkal, akit igenis szerettem, más miatt romlott meg a kapcsolat.
félreértettél, nem a pénz számít, hanem a biztonság és a komoly megjelenés.
biztonság, komoly megjelenés=lóvé
Ha van is ilyen pasi, az messziről elkerüli az olyan nőket, akik a pénzre mennek....
Az én párom már majdnem ilyen.
8 évvel idősebb, nincs adóssága, határozott stb. csak még nem tisztel eléggé.
Most ezen dolgozunk...
Lehet. A páromnak sikerült :)))
Na jó, nem akarom magamat fényezni, de amikor az eddigi barátnőim (nem volt ezer) véleményeztek engem, akkor pont az általad leírt tulajdonságokkal illettek engemet.
A többi értetlenkedőnek: szerintem a kérdező nem ráakaszkodni akar egy nálánál gazdagabb hapsira, egyszerűen nem szeretné leendő párját minden este talicskával hazavinni a kocsmából vagy nem szeretné, ha örökké játéktermezne és úszna az adósságban.
Visszatérve: lehet, több a rendes, mint a bunkó, csak ismerd meg jól mielőtt összejössz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!