Én a szintén nyugdíjas barátnő vagyok, és főleg azt nem értem, hogy miért a házaspárt akarja a jelenlétével terhelni, nem az egyedülálló fiát.
Most egyébként épp nálam lakik! De őszintén szólva nem tudom, hogy jövünk ki majd hosszú távon.
Jobb lenne, ha jövő évtől inkább a bérlésben gondolkodna, már mondtam is neki.
2010. szept. 17. 15:31
12/15 anonim válasza:
Attol, hogy a hitel a fia miatt van, o volt a buta, hogy mindezt felvette. Az nem szeretet, hogy valaki esz nelkul megy a falnak ilyen helyzetben. Persze a fia sem lehet valami makvirag, de ez nem csokkenti az anyja felelotlenseget, sot. Egy szulo, aki azt a peldat mutatja otthon, hogy halmozzuk a hiteleket es hitelbol fizessuk vissza a hitelt, ezt az adossagcsapda modellt tanitja meg a gyereknek, igy ok is ebben fognak elni. Tehat a szulo nagyon is elszurta a dolgot. En is ismerek ilyen embereket es a szulo abszolut felelos az ilyen helyzetert.
2010. szept. 17. 16:11
13/15 anonim válasza:
én teljes mértékben a kérdezővel értek egyet. miért ne költözhetne oda? végülis nem a szülei tartották el éveken keresztül? főleg, hogyha az adósság nagy része a gyerek miatt van. tényleg ha más nem, akkor legalább anyagilag támogathatná. hozzám anyukám vagy apukám szó nélkül költözhetne, hogyha arra lenne szükség. nem az, hogy mikor önálló keresetem van és már egyedül meg tudok állni a lábamon lesz.rom a szüleimet aztán szevasz, nem segítek ha kell. nem ezt hívják hálátlanságnak?
2010. szept. 17. 16:41
14/15 anonim válasza:
Na azért ne essünk már át a paci túloldalára. Nem a gyerek kérte, hogy megszülethessen. Az, hogy a szülő felnevelte nem jófejség volt tőle, hanem a kötelessége. Ha úgy tetszik, ez a gyermekvállalás ára.
A kérdésnél is arról van szó, hogy a kérdező már szabadulna ettől a nőtől (az anyukától) és azért van felháborodva, hogy a fiú nem fogadja be az anyját a garzonjába, mivel így neki kell elszállásolni és eltartani a "barátnőjét".
2010. szept. 17. 17:43
15/15 anonim válasza:
Már bocs kérdező te se akkarod öröké eltartani a barátnődet szerinted a fia a következő 10-20 évben az anyával akkar élni egy szoba konyhában. Arról nem is beszélve hogy nyilván a következő években alapít családot ami kicsit nehéz lenne ha az anyuka a szomszédban alszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!