Szerintetek hogyan mondjam meg neki, hogy már nem szeretem? Egyáltalán elmondjam? Bővebben lent.
Nyolc éve vagyunk házasok, és az utóbbi két évben átestünk sok mindenen. Volt megcsalás, visszacsalás, veszekedés, stb. Van két gyerek. A sok rossz után a férjem újra szeret, én pedig már nem szeretem, még csak nem is kedvelem. Ez a két év annyira megváltoztatott, hogy nem vagyok már a régi önmagam, nincsenek azok az érzelmek, amik korábban megvoltak.
Tisztelem, becsülöm, sokat beszélgetünk, szeretettel neveljük a gyerekeket, de kiráz a hideg, hogyha hozzám ér.
Szerintem semmi durva nincs abban, hogy azt mondta a férjed hogy neki a sex csak a testi vágy kielégítése. És tök természetes hogy te pont nem így gondolod. Ezért férfi ő, és ezért vagy te nő.
Szerintem minden férfi így van ezzel maximum nem vallják be. Persze ha a szerelmükkel csinálják, abban azért van érzelem, mert szeretik a párjukat ezért neki is örömet akarnak okozni. Ez a része az érzelem, mivel az önzés háttérbe szorul.
Szóval szerintem ezzel ne törődj. Ha figyelmes veled és a te igényeidre is odafigyel akkor ne foglalkoztasson hogy az ő agyában hogy áll össze a kép. Mások vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!