Mit lehet tenni ha idős anyuka állandóan úgyhagyja a gázt?
Figyelt kérdés
Én nem tudok rá figyelni, dolgozom napközben. Felmondtam, egy kicsit pihentem, most megyek új munkahelyre. Ez idő alatt vettem észre, hogy 5 ből 4x úgy marad a gáz. Én erre nem tudok figyelni, csak a ház a vagyonom, pénzem nincs arra, hogy beruházzak, és albérletre se. Csakhát eddig este aludni jártam haza, kutyát nem zavart.2022. máj. 2. 10:03
21/23 anonim válasza:
Be kell zárni az egész konyhát.
22/23 Miss Endzsi válasza:
Mamám műanyagtálakat használt főzéshez, gáz is úgy maradt, kizárta magát mínuszokban. Barátom mamája elvágta a kábeleket, nem szedte be a gyógyszereit, kizárt másokat a házból, valószínű eltüzelte a pénzét is, mert sose volt meg.
23/23 evimeri válasza:
Az en anyukám 5 napja ment el. Hidd el inkább hallgatnánk a félrebeszélesét csak mégvelünk lenne.
A húgomat sokszor meg sem ismerte es folyamatosan azt mondta el akarja venni a pénzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!