Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnál, ha a családodba...

Mit gondolnál, ha a családodban színesbőrű baba születne?

Figyelt kérdés
A nővérem együtt él egy argentin csávóval már 2 éve, és még nem barátkozott meg ezzel mindenki a családban, én se kedvelem a csávót. Eddig úgy volt, hogy nem terveznek gyereket, de tegnap azt mondta a nővérem, hogy terhes. Apám azt mondta, hogy szégyent hozott ránk és hogy ő meg se fogja nézni a gyereket. De az a gyerek az unokaöcsém/unokahúgom lesz, és nem tehet semmiről. Az sem biztos, hogy színesbőrű lesz. Te elfogadnád? Ciki ha valakinek félvér rokonai vannak?

2022. ápr. 27. 15:57
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
72%
Ilyen esetekben max a rasszisták akik lepontozgatnak, de hát na, ha valakinek ettől jobb.
2022. ápr. 28. 00:11
 52/60 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nyugodtan szentté avathatjátok a tesótokat, hogy egy ilyen türhő pronyó család felé egyáltalán szagol úgy, hogy a nyakamat rá merném tenni, hogy a férje sokkal jobban elfogadja őt, mint amennyire ti fogjátok valaha. Ha szittya magyar úriembertől lenne a gyerek, ti abba is belekötnétek...
2022. ápr. 28. 00:19
 53/60 anonim ***** válasza:
78%
Semmit. 3 ilyen gyerek is született a családban unokatesóm révén. A szülők ott is balhéztak a fekete apuka miatt, de lenyugodtak mert muszáj volt nekik, ha unokázni akarnak. A gyerekek szépek, okosak és rendkívül jól neveltek.
2022. ápr. 28. 00:38
 54/60 anonim ***** válasza:
82%
És a nővéred még szóba áll veletek? Wow, én a helyében a büdös életben rátok nem nyitnám többé az ajtót.
2022. ápr. 28. 07:26
 55/60 ildibrexy ***** válasza:
86%
Szerintem nagyon ciki az ilyen ember a családban. Én tuti kitagadnám a családból. De most nem a gyerekre vagy a tesó férjére gondolok hanem a rasszista apára akinek nem tetszik at argentin oasim
2022. ápr. 28. 09:49
 56/60 anonim ***** válasza:
25%
Az en fiam felig cigany es apam meg a csaladtagjai tobb mint egy eve tiltva vannak ilyen olyan megjegyzesek miatt...
2022. ápr. 28. 14:04
 57/60 anonim ***** válasza:
77%
Ez a kérdés meg a rasszista családod a ciki.
2022. ápr. 28. 14:55
 58/60 anonim ***** válasza:
78%

Azért Argentínában nem feketék élnek, inkább kreol bőrűek.

Ha ti fehérek vagytok, a kettőből egy szép, könnyen barnuló, nem sápadt bőrű egészséges gyermek fog születni, ismeretlenül senki se fogja megmondani az utcán, hogy neki dél-amerikai az apja és európai az anyja.

Nem lesz cigány (bocsánat) teljesen más!

Majd megszületik és meglátod, mindenki imádni fogja!

Jól látod, a kicsi nem tehet semmiről, inkább beszélgess apáddal, hogy a vér többet ér, plusz még neked is lehet ázsiai vagy bármilyen külföldi párod

2022. ápr. 28. 15:36
 59/60 anonim ***** válasza:
82%

Barátnőm teljesen magyar, az apai ágában van szerb/vajdasági

Barátnőm tavasztól már szép barna bőrű, zöld a szeme, nekem nagyon különleges szépség

Az öccse meg fehérebb, mint a hó

Az unokatesók között is vegyes a kép, van aki télen-nyáron barna, van aki leég a magas faktorszámú krémmel is.

Félcigány ismerősöknél szintén: az idősebb gyereken látszik (konkrétan ő barnább mint az apja) a kisebbik viszont fehérebb mint az anyja

2022. ápr. 28. 15:49
 60/60 anonim ***** válasza:
13%
Hogy egészséges. Ha színtelen lenne a bőre, akkor azt gondolnák, de menőőő itt egy átlátszó bőrű ember! Híresek leszünk!!
2022. máj. 1. 07:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!