Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnál, ha a családodba...

Mit gondolnál, ha a családodban színesbőrű baba születne?

Figyelt kérdés
A nővérem együtt él egy argentin csávóval már 2 éve, és még nem barátkozott meg ezzel mindenki a családban, én se kedvelem a csávót. Eddig úgy volt, hogy nem terveznek gyereket, de tegnap azt mondta a nővérem, hogy terhes. Apám azt mondta, hogy szégyent hozott ránk és hogy ő meg se fogja nézni a gyereket. De az a gyerek az unokaöcsém/unokahúgom lesz, és nem tehet semmiről. Az sem biztos, hogy színesbőrű lesz. Te elfogadnád? Ciki ha valakinek félvér rokonai vannak?

2022. ápr. 27. 15:57
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
89%
Sok boldogságot nekik! Kit érdekel milyen színű? Családtag!
2022. ápr. 27. 16:13
 12/60 anonim ***** válasza:
42%
Semmit, én a fehér babákat se szeretem!
2022. ápr. 27. 16:16
 13/60 anonim ***** válasza:
70%
Én meg apukára nem néznék rá többet. Egye meg a penész, ahol van.
2022. ápr. 27. 16:17
 14/60 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem szégyen nekünk, hogy ilyen gyereke lesz a nővéremnek? Apa azt ia szégyelli, hogy barna csávóval jött össze.
2022. ápr. 27. 16:20
 15/60 anonim ***** válasza:
90%

Fejezd már be, komolyan:D

Barna, bronz, fekete... Nem egy színpalettáról beszélsz. Hagyd el kicsit a faluhatárát néha, mert ezzel a felfogással jól nem jársz.

2022. ápr. 27. 16:24
 16/60 anonim ***** válasza:
27%
Rohadtul beszarnék mert nálunk mindenki fehér.
 17/60 anonim ***** válasza:
88%
A családod gondolkodásmódja a ciki.
 18/60 anonim ***** válasza:
87%
Miért lenne szégyen? Boldogság és egészség legyen, ez a legfontosabb ... A szégyen felelőtlenül szülni a bizonytalanságba, meg öt gyereket öt apától, nem pedig az, hogy barnább a gyerek.
 19/60 anonim ***** válasza:
89%

Apád idióta.

Másrészt nekem - már felnött, részben házas gyerekeim vannak - ezsembe sem jutna azzal foglalkozni, hogy a gyerekem párja magyar vagy sem. Az egyik fiam barátnöje perui, de még soha nem gondolkodtam azon, hogy a lány "barna" vagy hogy ha lenne gyerekük, az "szinesbörü" lenne.

Aki ilyesmit szégyell vagy akár csak problémásnak találja, az igen begyepesedett, ostoba lény, embernek alig nevezhetö

2022. ápr. 27. 16:25
 20/60 anonim ***** válasza:
88%

Ha igaz a kérdés apád egy világi nagy gyökér.

Én személy szerint boldog lennék,hogy a gyerekem boldog és lesz egy saját családja. A színről meg senki nem tehet, bár nem tudom miért is lenne probléma, akármilyen színű valaki..

Tesód helyében maximum leköpném apátokat.

Mi az, hogy ciki?! Ha valaki azt írja igen akkor kihypozod a gyereket ?🤦😂

2022. ápr. 27. 16:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!