Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnál, ha a családodba...

Mit gondolnál, ha a családodban színesbőrű baba születne?

Figyelt kérdés
A nővérem együtt él egy argentin csávóval már 2 éve, és még nem barátkozott meg ezzel mindenki a családban, én se kedvelem a csávót. Eddig úgy volt, hogy nem terveznek gyereket, de tegnap azt mondta a nővérem, hogy terhes. Apám azt mondta, hogy szégyent hozott ránk és hogy ő meg se fogja nézni a gyereket. De az a gyerek az unokaöcsém/unokahúgom lesz, és nem tehet semmiről. Az sem biztos, hogy színesbőrű lesz. Te elfogadnád? Ciki ha valakinek félvér rokonai vannak?

2022. ápr. 27. 15:57
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:
Nem sokat fogunk velük találkozni, mert kint laknak New Yorkban, de ha hazajönnek akkor nem olyan gáz ha velük mutatkozom az ismerősök előtt? Azt hittem rosszabbak lesznek a vélemények, nem gondoltam hogy ilyen elfogadóak vagytok:-)
2022. ápr. 27. 16:40
 22/60 anonim ***** válasza:
84%

Olvasni amit apád mondott most szíven ütött...:(

Ugyanezt mondta apám mikor meglátta hogy egy fekete pasival vagyok...

Azt mondta hogy még a gyerekem is csúnya lesz.

Nem ciki, nem szégyen, kiba.szott nagy bunkó apád van.

2022. ápr. 27. 16:40
 23/60 anonim ***** válasza:
84%
Én senkit nem a színe vagy a származása alapján itélek meg, hanem a viselkedése alapján.
2022. ápr. 27. 16:41
 24/60 anonim ***** válasza:
81%
Hát akkor elmondom neked hogy egy rasszista fehér barom mellett voltam boldogtalan.
2022. ápr. 27. 16:42
 25/60 anonim ***** válasza:
84%
Nem, nem gáz, max. a putri mentalitásúak előtt az, de azok le vannak sz.rva.
 26/60 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, nyugi. Szerintem az a gyerek később sokkal jobban fog szégyellni téged, és az itthoni famíliát, mint ti őket.

De gyanítom amilyen fogadtatást, beszólásokat kapnak tőletek, túl gyakran nem fognak hazalátogatni.

27/60 A kérdező kommentje:
Azt nem hallotta a nővérem mikor apa ezt mondta, ezt csak nekünk mondta. De azt tudja, hogy utálja a pasiját.
2022. ápr. 27. 16:43
 28/60 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ne fogadjátok el! Sokkal jobb lesz tesódnak és az egész családjának ilyen sutyerák, tuskó rokonok nélkül. Gondolom majd koldultok náluk pénzért, az nem lesz büdös.

Tudom, tudom troll, de annyira a magyar valóságot mutatja be a kérdés.

2022. ápr. 27. 16:44
 29/60 anonim ***** válasza:
17%
Na, azért egy dél-amerikai még nem olyan gáz. Abból még lehet cuki egzotikus baba.
2022. ápr. 27. 16:49
 30/60 anonim válasza:
22%
Most fekete, vagy latino a pasi? Olyan Antónióbanderasz?
2022. ápr. 27. 16:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!