Mit gondolnál, ha a családodban színesbőrű baba
születne?
Figyelt kérdés
A nővérem együtt él egy argentin csávóval már 2 éve, és még nem barátkozott meg ezzel mindenki a családban, én se kedvelem a csávót. Eddig úgy volt, hogy nem terveznek gyereket, de tegnap azt mondta a nővérem, hogy terhes. Apám azt mondta, hogy szégyent hozott ránk és hogy ő meg se fogja nézni a gyereket. De az a gyerek az unokaöcsém/unokahúgom lesz, és nem tehet semmiről. Az sem biztos, hogy színesbőrű lesz. Te elfogadnád? Ciki ha valakinek félvér rokonai vannak?
Apám arab, anyám magyar, mindketten orvosok, Magyarországon élnek 20+ éve. Az anyai nagymamám nagyon nem tudta elfogadni apámat, így vele nem tartottuk a kapcsolatot. Apám szerint ez a nagymamám szégyene.
Szerintem nagyon gáz ahogyan a családod gondolkodik. Egy embert nem a származása alapján kell megítélni, hanem a viselkedése alapján.
2022. ápr. 27. 17:01
32/60 anonim válasza:
Apád egy igazi s.ggfej.
2022. ápr. 27. 17:15
33/60 anonim válasza:
Egyébként van valami oka, hogy nem kedveled a párját, vagy csak annyi a "bűne", hogy nem hófehér?
2022. ápr. 27. 17:20
34/60 anonim válasza:
Én sem értem ez miért probléma….nem a gyerek színét kell szeretni. Ha véletlen meleg lesz akkor meg lincselést kap vagy mi? A személye lesz fontos a jövőben, jó ember-e vagy rossz-e, szerintem egyedül ezzel lehet szégyent hozni egy családra.
2022. ápr. 27. 17:26
35/60 anonim válasza:
Meglehet szokni, ők is emberek! Én nem vagyok rasszista szerencsére.
2022. ápr. 27. 17:27
36/60 anonim válasza:
Másrészt Argentína tele van fehérekkel, barnább bőrűeket pedig a magyarok közt is találni szép számmal (nem, messze nem csak a cigányokat).
2022. ápr. 27. 17:29
37/60 anonim válasza:
Egyébként multkor néztem egy kutatást arról, hogy az emberiség génkészlete egyre szarabb lesz, ez ellen pont ezt tudod tenni, minél nagyobb távolságokat ugrasz szaporodás szempontjából, tehát ők igazából csak tesznek az emberiségért.
2022. ápr. 27. 17:30
38/60 anonim válasza:
Mond meg apádnak, hogy vegyen vissza a büszkességéből. Ha II. Erzsébet királynő, és a királyi család elfogadta Harry félig fekete feleségét, és elfogadták az unokákat is, akkor apád is elfogadhatja az unokáját.
2022. ápr. 27. 17:32
39/60 anonim válasza:
Remélem, csak troll vagy, bár az szomorú, hogy tényleg vannak ilyen emberek, nem is kevesen.
Ha mégis igaz, akkor max a nővéred és a családja nem fogja tartani a kapcsolatot veletek. Csak ti veszítetek, ők jól járnak. A nővéred helyében szégyellném, hogy ilyen korlátolt, buta családom van, nem lenne kedvem sem a pasit, sem a gyereket kitenni a hülyeségeiteknek.
2022. ápr. 27. 17:50
40/60 anonim válasza:
Volt az a kis TV- csajszi, annak is teljesen okés jóképű latin férje lett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!