Ez a lány kihasználja a fiamat? Mert az ujja köre csavarta, az biztos!
Több, mint egy éve vannak együtt, abból eddig pár nap kivételével mindig együtt voltak. A fiam elmegy elé a buszhoz, iskola után a lány itt ebédel, órákig együtt vannak, aztán elvárja, hogy visszakísérje a pályaudvarra a fiam. Régen gyakran volt a barátaival, de amióta együtt van ezzel a lánnyal, már nincs ideje rájuk, csak az iskolában, mert szerencsére nem ugyanoda járnak. Tökéletesnek hiszi a barátnőjét, pedig biztosan nem az: elég hisztis típus. A lány már szakított is vele, de utána ismét összejöttek.
Előre is köszönöm a válaszokat!
"Elrabolja tőlem a szegény fiam!" most ez ugye vicc? szerintem ez egy poén és valami tinikölyök irogatja unalmában a hülyeségeit....
mert azt nem hiszem el hogy egy 40-50év körüli felnőtt embernek ennyi agya van...
úgy viselkedsz mint egy 5 éves akitől elvették a fakockáját!
Ezt ne értem...
Ha te a kislány helyében lennél, akkor örülnél, ha az udvarlód este kiengedne hogy menj haza egyedül, és az idejét a haverjaival töltené? Ahelyett hogy együtt lennétek?
Szerintem a fiad szerelmes, és pont hogy így kell egy fiúnak egy lánnyal bánnia.
Miért, te nem örülnél, ha lány lennél, és ilyen figyelmes szerelmes udvarlód lenne?
Örülj neki, hogy szerelmesek!!
26.L
Na, innentől kezdve nem hiszem, hogy ez egy komoly kérdés, "elrabolja tőlem szegény fiam...", ilyent egy felnőtt ember nem ír! Valld be, hogy kamu a kérdés, és hogy miért is tetted fel.
Ha mégis komoly a kérdés, akkor te hülye vagy.
Miért nem lep meg, hogy egyedül neveled...
Valahogy biztos voltam benne.
A fiad pont abban a korban van, hogy nem veled fogja megosztani a dolgait. Örülj, hogy barátnője van, és nem a haverjaival lóg, azok aztán biztos belevinnék minden "jóba"...
És egyébként sem jellemző a 17 éves fiúkra, hogy 1 éves, vagy hosszabb kapcsolatuk van, ennek örülnöd kéne.
Jobb lenne, ha minden nap más lányt vinne haza, vagy részegre inná magát a haverjaival?
Attól még nem fogod őt elveszíteni, hogy van barátnője.
Kivéve ha ezeket érezteted vele, amiket itt leírtál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!