Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a lány kihasználja a...

Ez a lány kihasználja a fiamat? Mert az ujja köre csavarta, az biztos!

Figyelt kérdés

Több, mint egy éve vannak együtt, abból eddig pár nap kivételével mindig együtt voltak. A fiam elmegy elé a buszhoz, iskola után a lány itt ebédel, órákig együtt vannak, aztán elvárja, hogy visszakísérje a pályaudvarra a fiam. Régen gyakran volt a barátaival, de amióta együtt van ezzel a lánnyal, már nincs ideje rájuk, csak az iskolában, mert szerencsére nem ugyanoda járnak. Tökéletesnek hiszi a barátnőjét, pedig biztosan nem az: elég hisztis típus. A lány már szakított is vele, de utána ismét összejöttek.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. szept. 16. 11:59
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem rabolja el a fiad, hisz nem is a tiéd. A fiad egy individuum. Akkor téged is elrabolt a párod édesanyádtól, s akkor neked sem kellett volna mellőle elszakadni. Sorolhatná az érveket, de az egészhez nem kell más érzelmi intelligencia.
2010. szept. 16. 16:51
 32/47 anonim ***** válasza:
100%

"Elrabolja tőlem a szegény fiam!" most ez ugye vicc? szerintem ez egy poén és valami tinikölyök irogatja unalmában a hülyeségeit....

mert azt nem hiszem el hogy egy 40-50év körüli felnőtt embernek ennyi agya van...

úgy viselkedsz mint egy 5 éves akitől elvették a fakockáját!

2010. szept. 16. 17:44
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normálisan viselkedik a fiad. Szerelmes. Ilyenkor hanyagolja az ember a haverokat és sülve főve együtt akar lenni a másikkal. Te talán nem voltál még?
2010. szept. 16. 18:10
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég!!!Mintha az anyósomat hallanám.Szerencsétlen lány.
2010. szept. 16. 18:54
 35/47 anonim ***** válasza:
100%

Ezt ne értem...

Ha te a kislány helyében lennél, akkor örülnél, ha az udvarlód este kiengedne hogy menj haza egyedül, és az idejét a haverjaival töltené? Ahelyett hogy együtt lennétek?

Szerintem a fiad szerelmes, és pont hogy így kell egy fiúnak egy lánnyal bánnia.

Miért, te nem örülnél, ha lány lennél, és ilyen figyelmes szerelmes udvarlód lenne?

Örülj neki, hogy szerelmesek!!

26.L

2010. szept. 16. 20:45
 36/47 anonim ***** válasza:

Na, innentől kezdve nem hiszem, hogy ez egy komoly kérdés, "elrabolja tőlem szegény fiam...", ilyent egy felnőtt ember nem ír! Valld be, hogy kamu a kérdés, és hogy miért is tetted fel.

Ha mégis komoly a kérdés, akkor te hülye vagy.

2010. szept. 16. 21:42
 37/47 A kérdező kommentje:
Nem én találtam ki a történetet, tényleg így van! És én tényleg így élem meg, 2 éves kora óta egyedül nevelem, mindig csak egymásra számíthattunk! Most pedig inkább a barátnőjének meséli el a gondjait, nem velem osztja meg őket!
2010. szept. 16. 22:04
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Itt az ideje, hogy te is keress magad mellé egy férfit, és újra szerelmes legyél. Komolyan, ez nem normális, amit csinálsz.
2010. szept. 16. 22:12
 39/47 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem lep meg, hogy egyedül neveled...

Valahogy biztos voltam benne.

A fiad pont abban a korban van, hogy nem veled fogja megosztani a dolgait. Örülj, hogy barátnője van, és nem a haverjaival lóg, azok aztán biztos belevinnék minden "jóba"...

És egyébként sem jellemző a 17 éves fiúkra, hogy 1 éves, vagy hosszabb kapcsolatuk van, ennek örülnöd kéne.

Jobb lenne, ha minden nap más lányt vinne haza, vagy részegre inná magát a haverjaival?

Attól még nem fogod őt elveszíteni, hogy van barátnője.

Kivéve ha ezeket érezteted vele, amiket itt leírtál...

2010. szept. 16. 22:12
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs kérdező de érzelmileg elöbb utobb el kell szakadnod a gyerekedtől. Ha nem akkarod hogy 40 évesen is veled éljen ne piszkáld a szerelmi életét.
2010. szept. 16. 22:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!