Ez a lány kihasználja a fiamat? Mert az ujja köre csavarta, az biztos!
Több, mint egy éve vannak együtt, abból eddig pár nap kivételével mindig együtt voltak. A fiam elmegy elé a buszhoz, iskola után a lány itt ebédel, órákig együtt vannak, aztán elvárja, hogy visszakísérje a pályaudvarra a fiam. Régen gyakran volt a barátaival, de amióta együtt van ezzel a lánnyal, már nincs ideje rájuk, csak az iskolában, mert szerencsére nem ugyanoda járnak. Tökéletesnek hiszi a barátnőjét, pedig biztosan nem az: elég hisztis típus. A lány már szakított is vele, de utána ismét összejöttek.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Így elolvasva ez teljesen átlagos normális kapcsolatnak tűnik.
Hazakíséri, meg kikíséri az állomásra? Hát szerintem kísérje is ki. Amilyen világ van manapság...
Szóval szerintem itt semmi gáz. Az anyós amúgy is általában nem szipmatizál a fia/lánya párjával. Lehet, hogy csak ezért érzel így. (amennyiben anyós vagy)
Elmegy elé a buszhoz, meg kikíséri a buszra? Ugyan már, mi rossz van ebben? Az párom el sem akarja engedi a kezem, mikor feltesz egy buszra vagy vonatra, pedig mi már nagyon fiatalok sem vagyunk, csak szerelmesek. :) Akárcsak a fiad. Most ennek van itt az ideje, aztán lesz majd megint olyan időszaka, amikor inkább a barátaival, vagy veled és a családdal tölt szívesebben időt.
Nekem is van gyerekem, megértem hogy aggódsz, de hidd el, hogy vannak dolgok, amiket nem tudsz helyette megtenni, átélni, amiktől nem tudod megvédeni. Most csak örülni tudsz vele és a boldogságának, ha pedig bántja majd valaki a szívét, vigasztalod...
Tipikus rosszindulatú anyós-jelölt megjegyzéseid vannak.
Miért ki a tökéletes?
Aki főz, mos, vasal a felnőtt kisfiadra és isteníti, hogy milyen jó ember és milyen okos, miközben magáról azt mondja, hogy neki semmi esze sincs?
Vagy talán a kisfiadat kellene kísérgetni a pályaudvarra?
Mi az hogy hisztis, talán neki is vannak gondjai, vagy neki tilos néha rosszkedvűnek lenni?
Én örülnék neki, ha a gyerekem egyáltalán szeretne valakit.
A férfiaknál parancsra nem megy a szerelem, nem áll fel nekik tudod, és akkor nem lesz unoka, ami később neked elég nagy gond lenne szintén, mert akkor ugye minek is dolgoztál egész életedben, ha nincs unoka.
akkor a fiad nagyon szerencsés.
örülj vele
Szervusz! Jó úton haladsz a felé, hogy a fiad eltávolodjon tőled. Az én esetem: a párom egy klassz férfi. Elmondása szerint édesanyjával soha sem volt jó a kapcsolata. Amikor bemutatta első barátnőjét akkor az anyuka talált valami kifogást rajta, nem volt megfelelő számára. Amikor bemutatta a másodikat akkor visszaemlegette az elsőt, ergo a második barátnő sem volt jó. A harmadikat már haza sem vitte, az anyuka nem is tudott róla, és így tovább. Én párszor találkoztam az édesanyjával. Persze én sem vagyok a megfelelő a fia számára. Ezzel azt érte el az anyuka, hogy a párom jó pár éve nem jár haza, nem beszél vele. Egyik barátnője sem volt rossz, csúnya, egyszerűen nem tudta elfogadni, hogy más nő is van a fia életében. Sajnos a párom tesója aki szintén fiú ugyanebbe a cipőbe jár. A sógornő annyit panaszkodik.
El lehet vadítani a gyereket azzal, hogy ne bízol a döntésében. Ő tudja mi a jó neki, pláne a ha barátnőről van szó.
Szerelmesek es ez igy van jol, ne szolj bele.
Orulj Neki, hogy a gyermeked nem jar rossz baratok koze,
ahol konnyebben bele kerul a rosszba, mint ital, cigaretta, lopas stb.
Szerintem hagyd Oket elni, ez igy termeszetes!
Te is biztosan megbolonditottad a Ferjedet annak idejen, talan csak elfelejtetted, mert regen volt!
"3 ev" korkulonbseg!
10-20-30 ev korkulonbsegeknel mar valoban lehet szolni, de 3 ev az semmi, meg a biologiai oraknal sem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!