Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A fiamat kihasználja ez a lány?

A fiamat kihasználja ez a lány?

Figyelt kérdés
A fiam 32 éves, nem igazán csajozós tipus, inkább magának való.Jó külsejű, igényes, tapadnak rá a csajok, de eddig őt évekig tökéletesen kielégítette, hogy videojátékozott a szobájában, vagy elment motorozni párszor.Minden keresetét a motorjára költi, magának csak ritkán vesz valamit.Nem járt szórakozni, és igazából a háznál sem segített sosem semmiben, csak nagyon ritkán.Olyan, minta nálunk külön élne, a szobáját, külön lakásnak tekinti.mind1 nem is ez a lényeg eddig.1 hónapja összejött egy hasonló korú csajjal, aki tök kis szimpinek tűnt/nik.Sajnos a lány még együtt lakik a pasijával, és van egy 5 éves kisfia is.Sokat alszik itt nálunk a lány, szinte minden este, és ilyenkor nem tudom hol lehet a kisfia.Lehet az apjával....nem derült ki.de most kitalálta a csaj, hogy ő a szüleihez haza nem mehet, mert nem beszélnek, ide hozzánk nem költözhet, mert nem akar a kisfiúval, de a fiammal vegyenek ki közössen egy lakást, mert úgy milyen szupi lesz minden.Beszéltem a fiammal, hogy ne kapkodjon, mert 1 hónap után, nem hiszem, hogy akkora nagy ötlet albiba költözni egy 5éves kisgyerekkel,2 minimálbérből, 2 hitellel a nyakán.Azt hittem fel is fogta miről beszélek...de ki tudja.A Csajnak marha jó lenne 2 fizúból fenn tartani mindent, ő elhiszem, hogy ezt szeretné, de a fiam kényelmesebb ennél, ismerem jól.Örülnék ha boldognak látnám a fiam, és ha boldog ez mellett a lánnyal ok.De 1 hónap után?Mi a véleményetek erről?
2010. szept. 15. 14:21
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
98%
32 évesen már rég önállósodni kellett volna a fiadnak. Felnőtt ember, saját magának kell meghozni a döntést. Ha meg csalódik, akkor legalább lesz egy kis tapasztalata.
2010. szept. 15. 14:25
 2/51 anonim ***** válasza:
97%
a fiad 32 és még otthon lakik?ha félreértettem akkor bocs...ha nem akkor meg hadd menjen,ha rosszul dönt úgyis rájön!!
2010. szept. 15. 14:26
 3/51 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ne szólj bele, 32 évesen már az ő dolga. Ha megszólod te leszel a mumus, meg a gonosz anyós. Majd kiderül 1-2 hónap után hogy mi van
2010. szept. 15. 14:26
 4/51 anonim ***** válasza:
97%
Az,hogy elég idős,nem kellene már beleszólnod.Nem hülye és tudja mi a jó neki!Hidd el!
2010. szept. 15. 14:28
 5/51 anonim ***** válasza:
90%
Ezt bírom.Minden "anyós" ilyen.Csak a pénzt látja.Nem lehet,hogy szereti is a fiadat?Én 2 hét után tudtam,hogy a férjem kell nekem!!!És meg is lett.Én is vele akartam élni.Pedig tanultam.Azt se tudtam mennyit keres.Nem is érdekelt...
2010. szept. 15. 14:29
 6/51 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem nagyon jó ötlet, támogasd!

32 éves a fiad, eleget várt. Ha ezt a leányt elszalasztja, nem biztos, hoyg talál másik ilyen jót. A ava ki van ám válogatva ilyenkorra...

Egy hónap bőven elég arra, hoyg megérezzék, ha eljött az igazi. És bármikor visszaköltözhet akár a fiad, akár a kis hölgy.

Amúgy meg nagyon óvakodnék tanácsot adni a fiadnak, a helyedben, viszont csendben imádkoznék, hoyg jöjjön össze ez a szerelem! Neki is ideje lenne családot alapítani. Minél többet vár, annál nehezebben fog már alkalmazkodni.

Nyugodtan kérdezz a kisgyerekről,, hol van, ki vigyáz rá, mit szeret..

Minden anya szívesen válaszol az ilyen kérdésekre.

U.I.

Azért afiad minimálbérrel és hitellel nem akkora főnyeremény anyagilag. Otthon sem ingyen lakik.

És épp ideje véget vetnie a kényelmességnek.

Legalább lenne mi ösztönözze.

Menjen, már maholnap vénlegény...

7/51 anonim ***** válasza:
100%
Engem az döbbent le, hogy 32 évesen hagyod, hogy videójátékozzon és ne segítsen otthon semmit...
 8/51 A kérdező kommentje:
Tudom 32 évesen nem itthon kellene laknia, de mit tehettem volna, dobjam ki?Ő szeret itthon lakni, mert minden a valaga alá van rakva, de azt se szeretném, hogy megszívaSSÁK.Nem szólok a dolgaiba, csak bánt a dolog.A pi.a nagy úr!
2010. szept. 15. 14:30
 9/51 anonim ***** válasza:
23%
Én nem értem, Ha a nőnek van barátja, akkor mit akar a fiadtól???
2010. szept. 15. 14:30
 10/51 anonim ***** válasza:
97%

Nem akar a nő a régi pasival lenni egy fedél alatt.

Ami helyes, és tisztelendő.

Egyedül neki sok lenne egy albi meg egy gyerek is, még ha kap is gyerektartást és családi pótlékot.

Hozzátok beköltözni egy gyerekkel tényleg korai lenne, és túl idős is hozzá, a kapcsolat meg túl fiatal.

Szerintem nagyon jól gondolta a fiad barátnője, ebben a helyzetben ez a legjobb megoldás.

2010. szept. 15. 14:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!