Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A fiamat kihasználja ez a lány?

A fiamat kihasználja ez a lány?

Figyelt kérdés
A fiam 32 éves, nem igazán csajozós tipus, inkább magának való.Jó külsejű, igényes, tapadnak rá a csajok, de eddig őt évekig tökéletesen kielégítette, hogy videojátékozott a szobájában, vagy elment motorozni párszor.Minden keresetét a motorjára költi, magának csak ritkán vesz valamit.Nem járt szórakozni, és igazából a háznál sem segített sosem semmiben, csak nagyon ritkán.Olyan, minta nálunk külön élne, a szobáját, külön lakásnak tekinti.mind1 nem is ez a lényeg eddig.1 hónapja összejött egy hasonló korú csajjal, aki tök kis szimpinek tűnt/nik.Sajnos a lány még együtt lakik a pasijával, és van egy 5 éves kisfia is.Sokat alszik itt nálunk a lány, szinte minden este, és ilyenkor nem tudom hol lehet a kisfia.Lehet az apjával....nem derült ki.de most kitalálta a csaj, hogy ő a szüleihez haza nem mehet, mert nem beszélnek, ide hozzánk nem költözhet, mert nem akar a kisfiúval, de a fiammal vegyenek ki közössen egy lakást, mert úgy milyen szupi lesz minden.Beszéltem a fiammal, hogy ne kapkodjon, mert 1 hónap után, nem hiszem, hogy akkora nagy ötlet albiba költözni egy 5éves kisgyerekkel,2 minimálbérből, 2 hitellel a nyakán.Azt hittem fel is fogta miről beszélek...de ki tudja.A Csajnak marha jó lenne 2 fizúból fenn tartani mindent, ő elhiszem, hogy ezt szeretné, de a fiam kényelmesebb ennél, ismerem jól.Örülnék ha boldognak látnám a fiam, és ha boldog ez mellett a lánnyal ok.De 1 hónap után?Mi a véleményetek erről?
2010. szept. 15. 14:21
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
90%

talán nem a legideálisabb az önálló életet egy férjes/gyerekes nővel kezdeni, de már réges rég önállósodnia kellett volna a fiadnak. egyébként mintha a sógoromról írtál volna az anyósom személyében. persze nem lehetsz az, ő nem tud így fogalmazni és helyesen írni. :-)

sógorom is harmincon felül van, anyuka mos, főz, takarít rá, a fenekét fényesre nyalja, ő sem néz ki rosszul, de az ég világon semmi sem érdekli. naphosszat ül a szobájában, internetezik és ennyi. még munkahelye sincs. hát ez a nem normális.

2010. szept. 15. 14:32
 12/51 anonim ***** válasza:
100%

Most őszintén, nem mindegy, hogy motor vagy nő/gyerek?

Én elhiszem, hogy más sorsot (tökéletesebbet!) szántál a gyerekednek, de ez az ő élete. Joga van elszúrni és viselni a következményeket. Amit tehetsz, az az, hogy biztosítod róla, hogy hozzátok bármikor visszamehet, ha akar. Ha elmarod magadtól, a nő malmára hajtod a vizet.

Ha a fiadnak nem lesz jó, le fog lépni.

De akárhogy is lesz: a szobája nem külön lakás, hanem a ti házatok része, ő pedig a család egyenrangú tagja - követeled meg tőle, hogy eszerint viselkedjen.

2010. szept. 15. 14:34
 13/51 anonim ***** válasza:
88%

Ha valakit szeretnek, az nem szívatás.

A fiad elég nagyfiú, hoyg vigyázzon magára. Nme hiszem, hoyg egy fiatal nő fogja tönkre tenni éppen.

Ha nem lenne barátnője, akkor is illene lépnie már a szoknyád mellől.

Hidd el, neked is jobb lesz: nem kell őket kerülgetni, nem kell a gyertyát tartani, kisebb lesz a rezsi, és több időd jut magadra.

Szerintem nagyon jó, hoyg ilyen gyorsan egymásra találtak.

És ha mégis szakítanának?

A fiadnak akkor is volt in

gyen nő hónapokig. Szerető, lelki társ, szabadidőpartner és házi személyzet.

Csak jól járhat.

Mitől félsz? Kiforgatják a minimálbéréből? Vagy nem lesz ideje játszani?

2010. szept. 15. 14:35
 14/51 A kérdező kommentje:
Igen , eddig a fiamnak is ebből állt az élete, hogy a szobában üdögélt, játszott a gépen vagy ezene a Sony bigyón, vagy motorozgatoot, szóval teljesen a saját kénye kedve szerint élt.Most pedig bevállalna egy anyukát, kisgyereket rögtön?Már sokszor kértem től, hogy valamit segítsen otthon, mert a férjem már rég meghalt.
2010. szept. 15. 14:36
 15/51 anonim ***** válasza:
98%
Ez mennyire gusztustalan duma a szádból, hogy a pin@ nagy úr!!! Nem ismered ezt a lányt, neked van egy elkényeztetett 32 éves gyereked, aki egy lusta sz@r, kihasználja az anyját, mert az kinyalj@ a seggét... Örülj, hogy egyáltalán van nő, aki nem röhögi körbe, és talán ne hívd rögtön pin@nak 1 hónap után. Szánalom...
2010. szept. 15. 14:37
 16/51 anonim ***** válasza:
30%
Ahogy elbeszélted a történteket, nagy valószínűsége van annak, hogy tényleg arra játszik a lány, hogy kihasználhassa. De tudod, csak azt az embert lehet kihasználni, aki hagyja magát, ha a fiad bocsánat, de ilyen tutyimutyi akkor bizony rá is fér néhány pofon az élettől, hogy végre felnőjön és észhez térjen.
2010. szept. 15. 14:38
 17/51 anonim ***** válasza:
97%
a tesóm első igazi barátnője egy elvált kisgyerekes nő volt, akit anyám nehezen fogadott el. ráadásul idősebb is volt az én 20 éves bátyámnál. anyunak is szent meggyőződése volt, hogy azért kell neki tesóm, hogy ne egyedül tengődjön az albérletben a kisgyerekkel. hozzánk nem tudtak volna költözni, mert 2 szobás panelban éltünk 4-en. szóval a bátyám elment otthonról, kivettek közösen egy lakást. a csajt feleségül vette és 18 éve házasságban élnek.
2010. szept. 15. 14:39
 18/51 A kérdező kommentje:
Nem attól félek, hogy kiforgatják a minimálbéréből, attól félek nem fognak tudni megélni.Mondtam nekik, inkább költözzenek hozzám, még a tetőteret is beépíthetnék, vagy bármit, és akkor nem az ablakon dobnák ki a pénzt az albérletre!
2010. szept. 15. 14:39
 19/51 anonim ***** válasza:
90%
Az a férfi aki 32 évesen otthon lakik, videojátékból és motorozásból áll neki az élet, az 50-60 éves anyját meg kihasználja, és nyalatja a seggét, az egy szánalom! De te tetted ilyenné, szerintem együtt is kéne aludnotok... A legszebb az egészben, hogy lepin@zod rögtön a nőt, aki el akarja vinni a kisfiadat. Pffff inkább keress te is egy férfit. A legszebb az, hogy a 32 éves prüntyikének majd nem lesz kinyalva a valagacskája az új lakásban, aztán majd fut vissza anyucihoz... Közben meg elképzelem, hogy vagányan motorozik a mókus az utcán, és azt hiszi f@sza gyerek... hát ez mekkora vicc :D :D :D :D :D
2010. szept. 15. 14:41
 20/51 A kérdező kommentje:
A Pi.a nagy úr kifejezést teljesen őszintén használom, mert ez így van.Nem a lányt akartam ezzel megsérteni, csak magát a helyzetet érzem ilyennek, mert ugye van a fiam, aki nem igazán csajozós, és gondolom, hogy számára ez most sokat jelent.Szóval nem a csajra céloztam.
2010. szept. 15. 14:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!