A fiamat kihasználja ez a lány?
Épp itt az ideje, végre jött valaki, aki nsarkallni fogja a fiadat, hogy többet hozzon ki magából, és megteremtse az egzisztenciáját. A szerelem nagy dolgokra tehet képessé! AAzt a házat csak tartogasd az unokáidnak, jó lezs még nekik, mire megnőnek!
Addig örülj, míg a fiad életében a Pi.a az úr, nem a PIA!!!
Egyébként tényleg nagyon sértően hangzott. Gondolom, nem csak egy ingyenluk, ha össze akar vele költözni.
nE BESZÉLJ ILYENEKET!
Szerintem, ha a fiad ilyen tapasztalatlan, akkor erotika terén is rá fér, hoyg fejlessze magát, szóval, ha csak az lenne, amit írtál, akkor is nagyon jól jár vele.
Na most meg mártírt csinál magából. Persze a felelősséget még mindig nem vállalja. "nem volt ott az apja, hogy fegyelmezze" Úgy gondolja asszonyom, hogy egy felnőtt felelősségteljes nő nem tud megregulázni egy 3-5-7-10-14 éves gyereket?????
Kifogáskeresés... "egyedül nőtt föl" és???
"elítélendő vagyok, hogy nem rúgtam seggbe párszor"
Nem.. tudja mi az elítélendő? Hogy ezzel tisztában van, és most sem rúgja pics@n!!!! Na ez az elítélendő. Önmagát köpi szemen, közben szolgálja a 32 éves óvodást, mártírkodik, és minden felelősséget letol magáról.
Elöször azt hittem,h elolvastam a fia korát,de nem.
32 évesen már régen a saját kis életét kellene élnie,és nem anyuci szoknyáját fogni. El kell engedni,bármilyen nehéz is. Nekem sincs már apukám,3 éve meghalt,de anyum talált uj társat,tessék párt keresni,biztos van a környezetében olyan férfi,aki közelitene,vagy tetszik Önnek. Végre a saját életüket élhetik,Ön és a Fia is!
Kétlem h a "pin a" kihasználná,még is miből forgatná ki, a havi 40 ezres jövedelméből??? Ugyan már!!!
Szégyelld magad, hogy lep.ináztad a csajt. Ember vagy te egyáltalán?
Egy meglett, felnőtt gyerekkel rendelkező 50-60 körüli nő beszélhetne tisztességesen.
Aztán az ilyenek mint te ugatják le a fiatalokat, hogy tiszteletlenek.
Te is mutathatnál tiszteletet az embertársaid iránt.
Ne haragudj, de hihetetlenül primitív vagy, főleg úgy, hogy te magad is nő vagy. Magadat is egy p-inának tartod? Akkor nem is csodálom, hogy ott hagyott a férjed.
Annak meg örülj inkább, hogy a szerencsétlen retardált h.ülyegyerekedre egyáltalán ránéz valaki.
Nekem aztán tutira nem kéne egy ilyen, pláne egy ilyen hiperprimitív anyóssal.
Itt egy valaki járhat rosszul, és az a szerencsétlen kisgyerekes lány. Nagyon sajnálom szegényt. Biztos nehéz helyzetben lehet, azért állt le egy ilyen suttyó családdal mint ti vagytok.
Fuj.
Köszönöm a válaszokat!
Legalább már látom ,hogy mások mit gondolnak erről a helyzetről.Fontos volt számomra, hogy külső személy is vélemyényt nyílvánítson erről az egészről, és elfogadom a negatív kritikát.Sok család életében van probléma, ezzel van tele ez az oldal, ezért írtam ide, nem tudtam kivel megbeszélni.
Ebből a kérdésből annyit látok, hogy anyuci rinyál mert a 32 éves nagy ló pici fiacskája el akarja engedni a szoknyáját.
Eddig megkeserítetted annak a szerencsétlen gyereknek az életét, legalább most hagyd már, hogy önálló legyen, még ha rossz döntést is hoz...
Mekkora retardált már a válaszolók nagy része itt most, hogy megtámadták már a kérdezőt meg a gyerekét :P
Nincs közötök hozzá, hogy ki mennyire kényezteti el a saját gyerekét és, hogy neveli azt, és ahhoz sincs közötök, hogy mennyi ideig hagyja ott élni maga mellett, nemde? Mi már ez a tróger attitűd? Csak mert ti 20 évesen különköltöztetek és nehezebb életetek lett, ha más ezt később teszi azonnal elkényeztetett meg kinyalt seggű nagy óvodás lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!