Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A fiamat kihasználja ez a lány?

A fiamat kihasználja ez a lány?

Figyelt kérdés
A fiam 32 éves, nem igazán csajozós tipus, inkább magának való.Jó külsejű, igényes, tapadnak rá a csajok, de eddig őt évekig tökéletesen kielégítette, hogy videojátékozott a szobájában, vagy elment motorozni párszor.Minden keresetét a motorjára költi, magának csak ritkán vesz valamit.Nem járt szórakozni, és igazából a háznál sem segített sosem semmiben, csak nagyon ritkán.Olyan, minta nálunk külön élne, a szobáját, külön lakásnak tekinti.mind1 nem is ez a lényeg eddig.1 hónapja összejött egy hasonló korú csajjal, aki tök kis szimpinek tűnt/nik.Sajnos a lány még együtt lakik a pasijával, és van egy 5 éves kisfia is.Sokat alszik itt nálunk a lány, szinte minden este, és ilyenkor nem tudom hol lehet a kisfia.Lehet az apjával....nem derült ki.de most kitalálta a csaj, hogy ő a szüleihez haza nem mehet, mert nem beszélnek, ide hozzánk nem költözhet, mert nem akar a kisfiúval, de a fiammal vegyenek ki közössen egy lakást, mert úgy milyen szupi lesz minden.Beszéltem a fiammal, hogy ne kapkodjon, mert 1 hónap után, nem hiszem, hogy akkora nagy ötlet albiba költözni egy 5éves kisgyerekkel,2 minimálbérből, 2 hitellel a nyakán.Azt hittem fel is fogta miről beszélek...de ki tudja.A Csajnak marha jó lenne 2 fizúból fenn tartani mindent, ő elhiszem, hogy ezt szeretné, de a fiam kényelmesebb ennél, ismerem jól.Örülnék ha boldognak látnám a fiam, és ha boldog ez mellett a lánnyal ok.De 1 hónap után?Mi a véleményetek erről?
2010. szept. 15. 14:21
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%
Örülj hogy a fiad boldog,a saját lábára akar állni!Hidd el meg fogják oldani a gondjaikat,Te csak várd az unokát,Ő lesz a mindened,a menyedet meg imádni fogod! Tapasztalat...
2010. szept. 15. 14:56
 32/51 A kérdező kommentje:
Egyedül nőtt fel, próbáltam neki minden segítséget megadni, az apja sajnos nem volt mellettünk, hogy segítsen nekem megfegyelmezni.Elítélendő vagyok hogy nem rúgtam seggbe párszor.
2010. szept. 15. 14:59
 33/51 anonim ***** válasza:
100%

Épp itt az ideje, végre jött valaki, aki nsarkallni fogja a fiadat, hogy többet hozzon ki magából, és megteremtse az egzisztenciáját. A szerelem nagy dolgokra tehet képessé! AAzt a házat csak tartogasd az unokáidnak, jó lezs még nekik, mire megnőnek!

Addig örülj, míg a fiad életében a Pi.a az úr, nem a PIA!!!

Egyébként tényleg nagyon sértően hangzott. Gondolom, nem csak egy ingyenluk, ha össze akar vele költözni.

nE BESZÉLJ ILYENEKET!

Szerintem, ha a fiad ilyen tapasztalatlan, akkor erotika terén is rá fér, hoyg fejlessze magát, szóval, ha csak az lenne, amit írtál, akkor is nagyon jól jár vele.

2010. szept. 15. 15:01
 34/51 anonim ***** válasza:
93%

Na most meg mártírt csinál magából. Persze a felelősséget még mindig nem vállalja. "nem volt ott az apja, hogy fegyelmezze" Úgy gondolja asszonyom, hogy egy felnőtt felelősségteljes nő nem tud megregulázni egy 3-5-7-10-14 éves gyereket?????

Kifogáskeresés... "egyedül nőtt föl" és???

"elítélendő vagyok, hogy nem rúgtam seggbe párszor"

Nem.. tudja mi az elítélendő? Hogy ezzel tisztában van, és most sem rúgja pics@n!!!! Na ez az elítélendő. Önmagát köpi szemen, közben szolgálja a 32 éves óvodást, mártírkodik, és minden felelősséget letol magáról.

2010. szept. 15. 15:03
 35/51 anonim ***** válasza:
100%
drága mama!! örülnöd kéne,de tudom h nem megy,nehéz elengedni a kisfiad. én anyósommal 4évig(!) vívtam mire lfogadott pedig a fiának 2 gyereket szültem. h mi volt a bűnöm? az h a párom úgy belémhabarodott h az 1.éjszakánk után otthon összecsomagolt és hozzámköltözött. 5éve szeretjük egymást,ne piszkáld. hadd menjen!! ah mégsem jön össze,hozzátok hazamehet nem? de sztem inkább önállósodjon. tudom h nehéz egyx anyának-én már most frászban vagyok pedig a fiam csak 3éves :)))- de ez az élet rendje!
2010. szept. 15. 15:04
 36/51 anonim ***** válasza:
100%

Elöször azt hittem,h elolvastam a fia korát,de nem.

32 évesen már régen a saját kis életét kellene élnie,és nem anyuci szoknyáját fogni. El kell engedni,bármilyen nehéz is. Nekem sincs már apukám,3 éve meghalt,de anyum talált uj társat,tessék párt keresni,biztos van a környezetében olyan férfi,aki közelitene,vagy tetszik Önnek. Végre a saját életüket élhetik,Ön és a Fia is!

Kétlem h a "pin a" kihasználná,még is miből forgatná ki, a havi 40 ezres jövedelméből??? Ugyan már!!!

2010. szept. 15. 15:04
 37/51 anonim ***** válasza:
81%

Szégyelld magad, hogy lep.ináztad a csajt. Ember vagy te egyáltalán?

Egy meglett, felnőtt gyerekkel rendelkező 50-60 körüli nő beszélhetne tisztességesen.

Aztán az ilyenek mint te ugatják le a fiatalokat, hogy tiszteletlenek.

Te is mutathatnál tiszteletet az embertársaid iránt.

Ne haragudj, de hihetetlenül primitív vagy, főleg úgy, hogy te magad is nő vagy. Magadat is egy p-inának tartod? Akkor nem is csodálom, hogy ott hagyott a férjed.

Annak meg örülj inkább, hogy a szerencsétlen retardált h.ülyegyerekedre egyáltalán ránéz valaki.

Nekem aztán tutira nem kéne egy ilyen, pláne egy ilyen hiperprimitív anyóssal.

Itt egy valaki járhat rosszul, és az a szerencsétlen kisgyerekes lány. Nagyon sajnálom szegényt. Biztos nehéz helyzetben lehet, azért állt le egy ilyen suttyó családdal mint ti vagytok.

Fuj.

2010. szept. 15. 15:06
 38/51 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Legalább már látom ,hogy mások mit gondolnak erről a helyzetről.Fontos volt számomra, hogy külső személy is vélemyényt nyílvánítson erről az egészről, és elfogadom a negatív kritikát.Sok család életében van probléma, ezzel van tele ez az oldal, ezért írtam ide, nem tudtam kivel megbeszélni.

2010. szept. 15. 15:15
 39/51 anonim ***** válasza:
66%

Ebből a kérdésből annyit látok, hogy anyuci rinyál mert a 32 éves nagy ló pici fiacskája el akarja engedni a szoknyáját.

Eddig megkeserítetted annak a szerencsétlen gyereknek az életét, legalább most hagyd már, hogy önálló legyen, még ha rossz döntést is hoz...

2010. szept. 15. 15:18
 40/51 anonim ***** válasza:
37%

Mekkora retardált már a válaszolók nagy része itt most, hogy megtámadták már a kérdezőt meg a gyerekét :P

Nincs közötök hozzá, hogy ki mennyire kényezteti el a saját gyerekét és, hogy neveli azt, és ahhoz sincs közötök, hogy mennyi ideig hagyja ott élni maga mellett, nemde? Mi már ez a tróger attitűd? Csak mert ti 20 évesen különköltöztetek és nehezebb életetek lett, ha más ezt később teszi azonnal elkényeztetett meg kinyalt seggű nagy óvodás lesz?

2010. szept. 15. 15:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!