Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A fiamat kihasználja ez a lány?

A fiamat kihasználja ez a lány?

Figyelt kérdés
A fiam 32 éves, nem igazán csajozós tipus, inkább magának való.Jó külsejű, igényes, tapadnak rá a csajok, de eddig őt évekig tökéletesen kielégítette, hogy videojátékozott a szobájában, vagy elment motorozni párszor.Minden keresetét a motorjára költi, magának csak ritkán vesz valamit.Nem járt szórakozni, és igazából a háznál sem segített sosem semmiben, csak nagyon ritkán.Olyan, minta nálunk külön élne, a szobáját, külön lakásnak tekinti.mind1 nem is ez a lényeg eddig.1 hónapja összejött egy hasonló korú csajjal, aki tök kis szimpinek tűnt/nik.Sajnos a lány még együtt lakik a pasijával, és van egy 5 éves kisfia is.Sokat alszik itt nálunk a lány, szinte minden este, és ilyenkor nem tudom hol lehet a kisfia.Lehet az apjával....nem derült ki.de most kitalálta a csaj, hogy ő a szüleihez haza nem mehet, mert nem beszélnek, ide hozzánk nem költözhet, mert nem akar a kisfiúval, de a fiammal vegyenek ki közössen egy lakást, mert úgy milyen szupi lesz minden.Beszéltem a fiammal, hogy ne kapkodjon, mert 1 hónap után, nem hiszem, hogy akkora nagy ötlet albiba költözni egy 5éves kisgyerekkel,2 minimálbérből, 2 hitellel a nyakán.Azt hittem fel is fogta miről beszélek...de ki tudja.A Csajnak marha jó lenne 2 fizúból fenn tartani mindent, ő elhiszem, hogy ezt szeretné, de a fiam kényelmesebb ennél, ismerem jól.Örülnék ha boldognak látnám a fiam, és ha boldog ez mellett a lánnyal ok.De 1 hónap után?Mi a véleményetek erről?
2010. szept. 15. 14:21
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%

Először is sajnálom a fiadat mert te nevelted ilyenre, hogy függjön tőled. Valahol ő helyettesítette neked a társat (itt semmi rosszra nem kell gondolni). A te akaratlan önzőséged miatt él ilyen életet.

Amikor elolvastam a kérdést mindjárt az egyik ismerősöm jutott eszembe. Ott az apa szinte sosem volt otthon és az anya magához láncolta a fiát. Amikor valamelyik lány közeledett felé, szinte azonnal nagyon csúnya jelzőkkel illette. Lebeszélte a fiát bármilyen kapcsolatról.

Most 38 éves, egész nap a számítógép előtt ül, megszokta, hogy elzárták a külvilágtól. Most már jó is neki mert semmit nem kell csinálnia (még dolgozni sem). Kérdezem én mi lesz vele ha majd egyszer az anyja nem lesz?

Mivel gondolom azért nálatok nem ilyen durva a helyzet, kérlek engedd el, mert az ember a saját hibáiból tanul, így ő is csak a saját hibáiból fog tanulni.

Neked meg meg kell tanulni egyedül élni, élvezni az életet és örülni annak, hogy becsülettel felnevelted a fiad aki most megpróbál saját családot alapítani.

2010. szept. 15. 15:28
 42/51 anonim ***** válasza:
92%

Asszonyom! Az Ön fiáal semmi baj! Önnel sem, és a barátnővel sem! Remek emberek! Nem csoda, ha megszokta, hoyg aggódik, ha egyedül kellett helyt állnia! De most lazítson! Ez a helyzet nem ad okot aggodalomra! Ellenkezőleg. Most eljött az öröm és a vigasság ideje.

És Ön biztosan jól nevelte a fiát. Nagyon jól tette a fia szerintem, hoyg a hobbijainak is élt. Biztosan segít, amikor szükség van rá. Most viszont végre belépett az életébe a szerelem. Nem túl korán, de időben. Ennek örülni kell!

Ön most dőljön hátra, lélegezzen fel, veregesse vállon magát: Szép volt. Még egy ajándékot is vehet magának: eg yúj ruhát, egy szép rúzst, vagy eg ywellnessz hétvégét. Megérdemli. Felnevelte agyereket, sé segítette őt fiatal felnőtt koránban is. Innen már nem az Ön dolga. Meg fognak állni a lábukon a "fiatalok" (középkorúak a "gyerekek")

Most újra kezdődik a saját élete. Emlékszik még, mit szeretett lánykorában? Táncolni? Festegetni? Kirándulni? Kezdje újra!

A "fiataloknak" meg sok boldogságot!

2010. szept. 15. 15:30
 43/51 anonim ***** válasza:
100%

"Legalább már látom ,hogy mások mit gondolnak erről a helyzetről.Fontos volt számomra, hogy külső személy is vélemyényt nyílvánítson erről az egészről, és elfogadom a negatív kritikát.Sok család életében van probléma, ezzel van tele ez az oldal, ezért írtam ide, nem tudtam kivel megbeszélni.

"

NAGYON JÓL TETTED, ÉS NAGYON RITKA, HOYG ILYEN OKOSAN EL IS FOGADOD, AMIT ÍRNAK.

DE én azt kívánom, sohase legyen ennél nagyobb gondotok! Sok boldogságot! Neked is, meg a fiadnak is!

2010. szept. 15. 15:32
 44/51 anonim ***** válasza:
75%
A 15:28-cal szóról szóra egyetértek.
2010. szept. 15. 15:37
 45/51 anonim ***** válasza:
50%

ne hari, de a fiad is elég gáz, mármint amit leirtál rola

26 L

2010. szept. 15. 16:20
 46/51 anonim ***** válasza:
62%
te is írtad, hogy egyedül nevelted fel a gyerekedet....akkor te is ugyanabban a helyzetben voltál, mint most van az a "p.na". Neked, hogy esett volna, ha a kedvesed anyukája rögtön egy hónap után ilyeneket feltételez rólad...hogy ki akarod használni a fiát. Inkább támogasd szegény lányt...hisz te is ebben a cipőben jártál. Arról nem is beszélve, hogy egy anyuka számára a kisgyereke a legfontosabb. Nem hiszem, hogy ez a lány ekkora hercehurcának (új lakás, új élettárs, új környezet) tenné ki a gyerekét, ha nem gondolná komolyan a fiaddal. Az nagyon szép, és nemes ötlet tőled, hogy költözzenek a te házadba...így nem kell fizetniük az albérletet. Viszont nem hiszem, hogy te erre készen állsz. Szegény lánynak még az élettől is elvennéd a kedvét, a sok kötözködéseddel. Csak akkor ajánld fel ha tényleg úgy is gondolod, és el tudod őket fogadni olyannak amilyenek. Korábban fölösleges, mert csak a baj és veszekedés lesz belőle.
2010. szept. 15. 16:51
 47/51 anonim ***** válasza:
84%
A 15.30 as....Josi Barath???? :D
2010. szept. 15. 16:53
 48/51 anonim ***** válasza:
75%
16.53 Pont ezt akartam írni :D Hát ekkora egy mellédumálást :) Még esetleg valami jósműsorba is jó lenne... anyám.
2010. szept. 15. 17:05
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

Még annyit gondolj bele: Ha összeköltöznek, és rájönnek, hogy mégsem jó együtt, ki szívja meg jobban? A fiad vagy a csaj? Naná, hogy a lány: neki akkor már tényleg nem lesz hová mennie, viszont a fiad visszaköltözhet hozzád.

Megjegyzés: Én nagyon szégyellném, ha 32 évesen még mindenem a motorozás meg a szgépes játék lenne, pedig én is kényelmes ember vagyok.

2010. szept. 15. 17:15
 50/51 anonim ***** válasza:

Szerintem az a szánalmas, hogy sok válaszoló valóban letámadta a kérdezőt. Ok, 32 évesen már nem egészséges otthon élni, de ezt az anyuka sem vitatta. Ráadásul valóban megértem, hogy félti a fiát, mert újabb költségekbe veri magát egyetlen boldog hónap után.

Mindenesetre én is azt javaslom az anyukának, hogy engedje el. Szerezzen a fia tapasztalatot, és ha összejön neki a dolog, annál jobb. Minden kapcsolat (jól vagy rosszul sül is el) javít egy kicsit az emberen.

Én magam 25 évesen költöztem el otthonról, mert egyrészt nem volt kivel, másrészt nem volt hova. Pusztán a függetlenség miatt meg nem mentem albérletbe. De aztán változott a helyzet, szerelem jött és ment, és most már én is egyedül élek. El voltam kényeztetve régen? Kicsit. Saját lábra álltam? Mindenképp.

2010. szept. 20. 14:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!