Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a lány kihasználja a...

Ez a lány kihasználja a fiamat? Mert az ujja köre csavarta, az biztos!

Figyelt kérdés

Több, mint egy éve vannak együtt, abból eddig pár nap kivételével mindig együtt voltak. A fiam elmegy elé a buszhoz, iskola után a lány itt ebédel, órákig együtt vannak, aztán elvárja, hogy visszakísérje a pályaudvarra a fiam. Régen gyakran volt a barátaival, de amióta együtt van ezzel a lánnyal, már nincs ideje rájuk, csak az iskolában, mert szerencsére nem ugyanoda járnak. Tökéletesnek hiszi a barátnőjét, pedig biztosan nem az: elég hisztis típus. A lány már szakított is vele, de utána ismét összejöttek.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. szept. 16. 11:59
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem a fiadat nem kell nagyon csavargatni.Ő az aki rátekeredett a lányra.Csak annyira használja ki a fiadat,amennyire ő is őt.Háttérbe szorultál.és igazából ez zavar.De gondolj arra,hogy tőled nem kaphat szexet.Sőt,még egy forró ölelést sem.
2010. szept. 16. 13:02
 22/47 anonim ***** válasza:
51%
...reméljük
2010. szept. 16. 13:05
 23/47 A kérdező kommentje:

ma 13:02

Hogy érted, hogy "rátekeredett a lányra" a fiam?!

2010. szept. 16. 13:11
 24/47 anonim ***** válasza:
66%

Már ne haragudj de neked ehez mi közöd? Szeretem az ilyen mindenbe belekontárkodó anyukákat, akik féltik a fiukat ha egy nő kerül a közelükbe..

Szokj hozzá a gondolathoz mama, hogy lehet az anyósa leszel a csajszinak:)

Szurkolok a fiadnak!

2010. szept. 16. 13:30
 25/47 anonim ***** válasza:
81%

"A kérdező kommentje:

De rengeteg időt együtt töltenek! Ráadásul a lány idősebb nála, a fiam 17, a lány pedig 20, ezt sem nézem jó szemmel. Persze nem dolgozik semmit. Ráadásul a fiam több időt tölt szinte a lánynál, mint itthon, van, hogy egy hétig alig látom."

Na akkor most elmondom neked kedves mélyentisztelt anyós, hogy én is rengeteg időt töltök a barátommal, másfél éve szinte minden nap látjuk egymást (hálistennek nem lakunk nagyon messze egymástól), én 1 évvel vagyok idősebb a páromnál (igen én vagyok a lány), és minő meglepetés az emberek tudod 20 évesen még tanulnak, én is most fejeztem be és most keresek munkát. Mi az hogy nem nézed jó szemmel?? Semmi közöd a magánéletükhöz, ha valami nem tetszik tartsd meg magadnak, különben a fiad el fog tőled távolodni.

Ja és képzeld el mivel én is 20 éves vagyok és rengeteget vagyok a párommal, ezért ugye rossz vagyok, de csakhogy tudd ezen "gonosz tényezők" ellenére mikor az anyósom rájött, hogy eljegyzés lesz örömében össze vissza ölelgetett minket. Jobb lenne ha példát vennél róla, és örülnél a fiadnak és a barátnőjének különben egyedül maradsz.

2010. szept. 16. 13:44
 26/47 anonim ***** válasza:
21%
Mint amikor a kígyó tekeredik rá az áldozatára,és nem engedi el.Ez ér annyit mint az újj köré csavarás.Becsavarták egymást a paplanba,és annyira összegubancolódtak,hogy már az ördög se tudja őket kibogozni.Talán az idő vasfoga megrágja a csomót.Ebben reménykedj.
2010. szept. 16. 14:04
 27/47 anonim ***** válasza:
78%

Egy kapcsolatban, ha szeretem a másikat, szeretnék minél több időt vele tölteni, ez így a normális.

Féltékeny vagy az Ő boldogságukra talán?

A gyerekedről van szó...

Na mind1, Te tudod.

2010. szept. 16. 14:35
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Húha, vigyázz nehogy az a fajta anyós váljon majd belőled, akiről a viccek szólnak. :) Eddig te voltál a legfontosabb nő az életében, most már nem, ebbe csak beletörődni lehet.
2010. szept. 16. 15:53
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

"Ráadásul a fiam több időt tölt szinte a lánynál, mint itthon, van, hogy egy hétig alig látom."

Talán mert ez az élet rendje.Felnő...hagyni kéne...

Keress más célt az életben, mert ha így rátelepszel, csak elmarod.

2010. szept. 16. 16:35
 30/47 A kérdező kommentje:
Dehát még csak középiskolás! Ráadásul gimnáziumba járt, a barátnője meg csak szakmunkásképzőbe (igaz, most akar érettségizni), ráadásul azt tervezgeti, hogy iskola elvégzése után egy nagyvárosba költöznek, ami több órányira van innen! Elrabolja tőlem a szegény fiam!
2010. szept. 16. 16:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!