Szerinted mikor számít már gazdagnak egy kétgyerekes család? Milyen ingóságok és ingatlanok mellett mondanád őket gazdagnak?
köszi utolsó :D
nos, ha tényleg a születésétől fogva félreteszel a gyerekednek lakástakarékba, abból előbb-utóbb tudsz venni neki valami szerényebbet.
úgy gondolom, ha az ember szeretne gyereket, akkor legalább ennyit adjon meg neki.
Na hát ez egy érdékes kérdés.:)
Elég jól élünk,van jó pár drága festményünk,apumnak kocsija szépen berendezett saját családi ház,anyuéknak a szobájukból saját fürdő nyílik,minden nyáron el tudunk menni nyaralni én mégsem mondanám magunkat gazdagnak,nincs túl sok félre tett pénzünk,van olyan amikor a vállalkozás nem hoz túl sok pénzt mégis ott pislog a szép festmény a falon továbbá a plazma tévé, és ez benne az érdekes,mert van olyan amikor nem megy túl jól a szekerünk és mégis elég jó körülmények között élünk,de nem mondom magunkat gazdagnak.Ja ezt elég hülyén fejtettem ki:D
Vki írta Mucsaröcsögét és a kiköltözést. Ez nem feltétlenül a gyerek miatt van.
Erről nekem az a véleményem, hogy sok 50-60 éves családi ház rossz állapotú, akkor már jobban megéri lassan felépíteni egy házat, ami korszerű.
A telkek nagyon drágák, ezért kell a "pusztában" keresgélni.
És mi van akkor, ha Mucsaröcsögén van a luxus családi ház és a fővárosban van 3-4 garzon? Szerintem azért az nem hangzik rosszul.
Miért mindenki lakást akar venni?
Nekem a szüleim a taníttatásom fizették, mert tudták, hogy ha egy neves külföldi egyetemen szerzek diplomát, akkor soha nem lesz problémám a munkakereséssel.
" mert jelenleg Magyarországon olyan
horribilis bérleti díjak vannak, hogy
az ember nem engedheti meg
magának, hogy a lakás amiben él, ne
legyen a saját tulajdona "
Háztartásunk(ketten vagyunk párommal) havi bevételének 13%-át költjük a lakás bérleti díjra. Rezsit most nem számolom mert az akkor is lenne ha mienk lenne a lakás.
Szerintem ez azért nem horribilis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!