Szerintetek ajánljam fel neki vagy inkább ne?
Korábban volt egy kérdésem, amiben leírtam, hogy megismerkedtem a neten egy puerto ricoi fiúval, elég régóta tartanak a mindennapos beszélgetéseink és baromira érdeklődünk egymásiránt. Nos úgy néz ki, randizunk, bár a pontos időpontot nem tűztük még ki, de a lényeg az, hogy eljön Magyarországra, hogy találkozzunk. :) Nagyon örülök. :P A lényeg az most, hogy megemlítettem neki, hogy szerintem ez lesz élete legdrágább első randija, ő pedig azt mondta, hogy annyira végül is nem szörnyű, megnézte, hogy kb 1000 dollár a repjegy (gondolom, ha jóval előtt foglalja le, nem lesz annyi) plusz mondjuk hotel meg ez az. Én meg arra gondoltam, hogy igazából mi a francnak menne hotelba? Végül is egy csomó helyre elmennénk, hogy szétnézzen, meg szimpatikus neki, hogy sokat főzök, és végig kóstoltatnám vele a magyar konyhát is, és kényelmesebb lenne, hogy nálam lakna míg itt van, meg azért szerintem önmagában ideutazni is költséges, kicsit izé is nekem, hogy most komolyan miattam ennyit...
Szerintetek ajánljam fel neki, hogy ne menjen szállodába, jöjjön hozzám, persze kap szobát meg minden, vagy ez olyan hülyén hangzana?
Attól nem félek, hogy kirabol meg mit tudom én, egyébként is átjáróház vagyok, sokan alszanak nálam bulik után, minden gond nélkül, meg hát van egy saját rokonom, akit jobb nem felügyelet nélkül hagyni mert egyből pakol, úgyhogy ahhoz képest...
Hát most biztos bunkónak fogok tűnni,de szerintem nem teljesen százas az a pasi aki azért kifizet egy vagyont,hogy láthasson egy olyan lányt akit élőben életében nem látott,csak érdeklődik utána meg látta képen,kamerán ezért utazik ennyit?
De mivan ha meglátod élőben mégsem lesz olyan,mint vártad akkor is kénytelen leszel ellátni őt amíg itt van,lakás ügyileg? Nem?
Bár te tudod,kívánom,hogy jó legyen!
Nekem azzal nincs baj, hogy a szülők is ott vannak. :) Viszont, valaki írta, hogy a nap végére neki is kell a visszavonulás, hogy rendberakja hányadán állunk - na ez eszembe sem jutott, akkor talán tényleg úgy a legjobb, hogy ha olyan jól el leszünk vagy így vagy úgy, akkor átjön hozzám.
Valaki írta, hogy mi van, ha beleszeretek, hát nem tudom, lehet épp az lenne a lényeg? ^^
Lehet, hogy nem százas, eleinte kicsit szívtuk is a fogunkat, hogy a fenébe, hogy ilyen messze vagyunk, de aztán abba maradtunk, hogy a XXI. században ez nem olyan tragikus, vagy telefon, net, repülő és ha úgy van lehet költözni is...
Köszönöm a válaszokat!
az ott a végén van, nem vagy :)
Ja amúgy két szoba nappali, bazi nagy konyha, két fürdő, szóval kényelmesen kerülgetnénk egymást.
12:23: voltak, akik anno epp azt mondtak nekem, amit te most a kerdezonek es orulok, hogy nem hallgattam rajuk. Mindenki mas, persze van, aki ilyenbe nem menne bele, de ettol meg jol is elsulhet. Epp az mutatja, hogy ezt a ferfit erdekli a kerdezo, hogy ekkora dologra kepes erte. A ferfiak 98%-a meg nem mozdulna. Mar ez is mutatja, hogy ilyen ertelemben kiveteles ember.
En drukkolok neked kerdezo. Sokat gondolok rad, mert errol eszembe jut, hogy par eve en epp igy talalkoztam a ferjemmel es erre olyan jo visszagondolni. Ha van 2 szoba meg 2 furdo, akkor lehet, hogy az jo is, mert megmarad a privat szferatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!