Normális egy mostohaszülőtől?
11!
Hát ha nem bírnám a párom gyerekét nem nevezném senki előtt lányomnak.
De nem tűnik fel, hogy a kislány mellé beszél? Nem szólt senkinek róla, hogy tetszik neki, ahogy a nevekoapja nevezi.
Amúgy meg én a saját gyerekemet se hívom lányomnak, ha hozzá szólok, hiszen van neve.
13. Te nem tudsz olvasni, vagy szeretsz pofára esni? Elmondta, hogy ha valakivel beszél a kérdezőről telefonba. Tehát így hivatkozik rá.
“ Miközben nem vagyok az neki, és legszívesebben én meg mondanám neki olyanor hogy "héé nem ő nemzett" ”
Szerinted ez azt jelenti, hogy nem zavarja? Mi lenne ha elolvasnád a kérdést és utána okoskodnál?
Tündér bogár 14 konkrétan MONDTA is neki?????
Tudok olvasni. Sőt, értem is a szöveget. Neked nem megy
15. Se olvasni, se írni sem tudsz és attól nem lesz igazad, hogy tündérbogarazol, nagyon proli stílus.
Egyébként a másik hozzáböfögésedre írtam, érdekes arra nem válaszolsz. Gondolom azóta sikerült elolvasni a kérdést :D
17!
Mire nem válaszoltam? Proli stílus, valóban: a te szinteden válaszoltam.
A kérdést elolvastam. Most konkrétan abba kötottel bele, hogy kihagytam a nemet? Igaz, értelmes embernek kiderul a szöveg környezetből, de mivel te ugye láthatóan nem vagy az, tessék, itt a javított változat, csak neked:
Nem szólt senkinek róla, hogy NEM tetszik neki, ahogy a neveloapja nevezi.
Én egyet tudok: Nem szeretem a férjem lányát, és soha nem emelegetem másoknak sem úgy, hogy "a lányom".
Szerintem amúgy a kérdés az volt, hogy másoknak miért emlegeti így a kérdezőt a nevelőapja, hogy a lányom.
Nálunk férjem lánya (és már 20 éve az, mióta együtt vagyunk).
19!
Valószínűleg azért, mert szereti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!