Érdemes tovább ezt folytatni?
Anyám és apám közel 9 éve nem gyűrték össze maguk alatt a lepedőt, de most már ott tartunk, hogy utálják egymást, de ezt nem merik kimutatni, nem is szólnak egymáshoz, csak rajtunk (gyerekeken) keresztül mint közvetítő eszköz. Az apámmal az a baj, hogy kibeszél a hátunk mögött, meg állandóan bámul, mintha elemezne vagy méregetne, de meg nem szólalna véletlenül sem, szóval kissé idegesítő, de nem utálom, (nem is szeretem). Fél anyámtól (mint mindenki😂), nehezen veszi rá magát, hogy hozzászóljon, de akkor is 2 mondatot mondd, pl megkérdni megy a fürödni.
Na, lényeg a lényeg, hogy utálják egymást, anyám a munkába, apám a piába folyotta az érzelmeit. Annyira rossz nézni, ahogy apám úgy viselkedik ebben a házban, mint egy idegen, nem beszél, csak van. Anyu kifogása azt volt arra a kérdésre, hogy miért nem dobja ki, hogy mert nincs hova mennie, meg eltérnénk a szokásostól. Én jobban örülnék ha elmenne, mert tényleg olyan mint egy idegen, nem merem élni az életem mikor a közelemben van, mert mindent elpletykál, másnak kell adnom magam, pedig egy normális családban nem kellene.
Van akinek ismerős a helyzet? Volt veletek ilyen? Mi lenne a legjobb ötlet, beszéljék meg, vagy hajítsuk ki stb.? Lehet tenni ellene valami?
+
Személyes örténeteket elfogadok
"Az apámmal az a baj, hogy kibeszél a hátunk mögött,"
Jobban hasonlítasz rá,mint godolnád.
Nem tudom hány éves vagy, de felneveltek, ehhez apád is hozzájárult,ha máshogy nem anyagilag biztosan. Nem hiszem,hogy minden pénzét elissza. Tuti,hogy belead a rezsibe. Ha egyedül maradnátok anyátokkal,akkor meg az lenne a baj,hogy elhagyott minket és miatta szűkölködünk. Elhidegültek egymástól,ennek az okát nem tudhatod,de örülj neki,hogy legalább nem veri anyádat,meg titeket. Ha meg nem tetszik,lehet költözni,ezt az otthont ő teremtette meg anyáddal,te csak benne élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!