Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fél napokra bejön hozzánk......

Fél napokra bejön hozzánk... Nem tudom hogy mondhatnánk meg neki hogy ez már zavaró?? Ismerős helyzet másnál is?

Figyelt kérdés
Nagyimmal lakok apai nagymamámmal kiskoromtól kezdve, ő nevelt mert anyám lelépett... Állandóan amikor bejön a városba intézkedni vagy orvoshoz a egyik környező faluból feljön hozzánk a másfél éves kislányával és csak panaszkodik rendesen le szívja a energiám... Mondjuk ilyen reggel 9-től jön és ittvan ilyan délután 2-ig. Nem szólnánk semmit ha csak ilyen egy órácskára feljön. De volt hétfőn is tegnap is meg mai és még azt mondta holnap is jön... Nagyim ebéd után is szokott pihenni de így nem tud.. Ma is bejött de semmi elintezni valója nem volt csak unatkozott otthon...

2022. ápr. 7. 23:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki. Nem baj ha megharagszik.
2022. ápr. 8. 08:37
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Anyád feljárkál a volt anyósához?

Ne te szólj neki, zavarja el a nagymamád!

Ő biztos nem kíváncsi rá, ha te meg látni akarod, akkor majd elmész hozzá!

Egyébként a másfél éves gyereket nem fekteti le délben?

Nálatok ebédelnek?

Ha igen, akkor nem kell megkínálni.

2022. ápr. 8. 08:42
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

El kell küldeni a francba. Legjobb ha be se engeded. Max megmelegíted neki a tejet és addig az ajtóban vár.

Nekem is van ilyen rokonom. Egyszer ő is ezzel a kifogással jött volna hogy csak 1 pohár víz kéne. "mindjárt hozom" - becsuktam, bekulcsoltam az ajtót majd vittem neki.

Nem KELL beengedni. Ne foglalkozz azzal hogy megsértődik. Inkább sértődjön meg, csak ne tegye be a lábát. Ha megsértődik, akkor legalább van rá esély hogy nem jön egy ideig.

2022. ápr. 8. 09:27
 14/20 anonim ***** válasza:
82%
A lehető legjobb dolog ami történhet veled az az, ha ez az undorító senkiházi pióca megharagszik és egy életre békén hagy.
2022. ápr. 8. 10:04
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
Én se értettem, hogyan lehet egy nagyinak másfél éves gyereke... :-D
2022. ápr. 8. 10:07
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyid lepihen, te meg teszed a dolgodat vagy elmész otthonról. Menj könyvtárba, oda csak nem követ.
2022. ápr. 8. 11:05
 17/20 A kérdező kommentje:
Ma nem jött szerencsére...
2022. ápr. 8. 11:36
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Az mért baj neked, ha megharagszik? Akkor mi történik? Te nem haragszol rá?
2022. ápr. 8. 11:58
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Apud is ott lakik veletek? Mert ő simán kitudná onnan dobni.
2022. ápr. 8. 14:19
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Meg mindig megy? Ne engedd. Mi az hogy nem nevelt... Régen nem voltál fontos most meg egy kisgyerekkel megy a nyakadra.
2023. júl. 4. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!